Cevap: #5 Gökhan Zan

Hatırlayın bakalım Güntekin ne dedi. Bunu duydu, çevirirken başka bir pozisyon için diyor hocam diyor. Sinir harbi yaşatacaklar adama. Kendini akıllı sanıyor, kötü söz söylemeyeyim.

-

Tecrübeli ve takıma adapte olma yolunda ilerliyordu, keşke teşebbüs artık ne denirse onu yapmasaydı.

Bunların bütün suçlusu biziz. Her maçı yenip milleti sustursak yeter ama biz zora sokmak için çabalıyoruz herşeyi

Kırmızı karttan sonra da koşarak çıkması :tiphat:

yumruk yok, bence tesebbus de yok cünkü adam kendi cekerek kurtarmaya calisiyor ama gökhanin sanssizligi orada yumruk atarmis gibi gözükmesi ve petkovicin cok abartili yere düsmesi.. ben hakeme bu pozisyonda kizamiyorum,agir cekimi görmeden önce bende yumruk atti diye gördüm

süper oynadi:yenieek:

ceza almazsa söyle 4-5 mac görelim seneye takimda tutariz böle oynuyacaksa

adam gibi adam , yeri gelince oynuyor , kadroya girmedigi gunler oluyor ama yinede yeri gelince kendini gosteriyor ..

Vursan da vurmasanda öyle elini kaldırırsan kırmızıyı yersin. İyi oynuyordu ne güzel :(

2 maç ceza alır. 1 maça iner.

Kirmizi kartina cok güldüm, en ufak bir müdahale bile yoktu. Mactan sonra Gencler'in futbolcusu da söylemis müdahale falan etmedi diye.

keske almasaydi kirmizi karti.

Schalke karsisinda Zan-Semih olmali.

Cok begenioyrum Zan'i...risksis oynyior, hava toplarinda iyi, ve sol ayaga ile topu oyuna iyi sokiyor.

Gökhan Zan'a karşı önyargı olduğunu hep söylemiştim. Çok kaliteli bir stoper ayrıca tam bir görev adamı. Sürekli yedek oluyor ses etmiyor forma verildiği zaman da hakkını veriyor. Gökhan'ın dünkü kırmızı kartı ise hakem fiyaskosuydu.

Oynamamak yaramamış sanırım, Ordu maçında da çok sinirliydi. Biraz sakinleşmesi lazım, Dany'den falan iyi stoper benim gözümde.

keske almasaydi kirmizi karti.

Schalke karsisinda Zan-Semih olmali.

Cok begenioyrum Zan'i...risksis oynyior, hava toplarinda iyi, ve sol ayaga ile topu oyuna iyi sokiyor.

Gökhan Zan, sonuçta milli takımda oynamış tecrübeli bir futbolcu. Yedek kaldığı günlere yazık oldu bence. Cris falan tam bir fiyaskoydu Gökhan Zan varken...

Kırmızı kart haksız bi kırmızı karttı çok fazla eleştirilmemesi lazım

Kirmizi kartina cok güldüm, en ufak bir müdahale bile yoktu. Mactan sonra Gencler'in futbolcusu da söylemis müdahale falan etmedi diye.

eeeh tabi mactan sonra söylerler ancak.. adam olsaydi yok birsey derdi gidip hakeme.. bosu bosuna ceza yiyecek simdi 1-3mac, bu tffde zaten en az 2 verir..yazik oldu adama danyden sonra biraz derin nefes almisken

Görev adamı. Yeterli. Takımda olması gereken oyuncu tiplerinden.

20130308.222056_ISTANBUL264_2072947.jpg

Dany'den cok daha iyi bir stoper.

sozlesmesi bitiyor sene sonu , gondermek gibi bir hata yapmayalim sakin

Bence Servet"in yapamadığını yapıyor . Fiziğini en iyi şekilde koyuyor biraz da hızlı olsa , 1+1 yıl uygundur .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

sozlesmesi bitiyor sene sonu , gondermek gibi bir hata yapmayalim sakin

aynen büyük hata olur.. baskasindan illaki TÜRK stoper alalim diye bir futbolcuya degerinden fazla para harcayacagimiza kendini ispat etmis ve her an görev verilmesini hazir bir sekilde bekleyen ve profesyonelligiyle cok futbolcuya tas cikartacak gökhanin sözlesmesini uzatalim daha iyi

Geri
Üst Alt