Cevap: #5 Gökhan Zan

Fizik olarak muhteşem güçlenmiş.Oyun zekası iyi olsa çok farklı olurdu.

Alternatif olarak her zaman güvenebiliriz

Yabancı sınırını da hesaba katarak hiç düşünmeden ilk 11'e yazarım şu dönemde.

bekir denen futbol fakiri çağırılıp bu adam çağırılmıyorsa Türk Milletine hakarettir

rotasyonda gideri var valla. özellikle ligdeki maçlarda tüm yabancıları kullanma adına iyi oldu gökhan

Sv: #5 Gökhan Zan

Adam adam. Yedek kalıyor dert etmiyor. Forma verilince aslan gibi oynuyor.

Helal olsun.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Sakatlanmadığı sürece zaten iyi bir stoperdi Gökhan ama Servet'le birlikte oynayınca kazma damgası yedi. :b5:

Sağda Sabri,Solda Hakan oynayacağına ortada Gökhan oynasın.Dany de dinlenir biraz.

Dany den daha iyi bir stoper,oynadigi zamanlarda en zayif noktamiz olan hava toplarinda korkum olmuyor,ne Semih nede Dany hava toplarinda Gökhan kadar güclü degiller...

:ayatollah:

helal olsun adama ya çıkıp oynuyor ne zaman görev verilse. tüm türk futbolcular böyle olsa türk futbolu şuan daha iyi yerlerde olurdu.

Bos bos yerlilere para sacmak yerine mac basi anlasma yaptigimiz Gökhan Zan 4.stoper olarak iyidir.

Kontenjan sorununu varsa Sabri-Emre Colak-Hakan Balta-Gökhan Zan-Umut 5'lisinden Gökhan'i tercih ederim.

Real Madrid macinda oynamasi, ayni zamanda cok iyi oynamasi sart. Real Madrid macinda iyi bir Gökhan Dany ikilisi isimizi görebilir.

Semih´in su anki tecrübesi ve kapasitesi, o maci kaldirmaz.

real maçında Zan-Semih oynasa daha iyi olabilir.

dany kafa toplarında 0 ve kendisi çok savruk pozisyon bilgiside yok. semih genç falan demesin kimse bize karşıda pukiler mukiler oynadı millet erkenden oynamaya alışık. elinizi korkak alıştırmayın yazın semihi.

karşımızda dünyanın en iyi hücum hatlarından birisi olacak. kafa toplarındada çok etkili bi takım özellikle ramos ve ronaldo çok iyi yükseliyorlar. bizimse kafa toplarını sadece melo karşılıyor. melonun olduğu bölgeye değilde başka yere giderse top muhtemelen gol oluyor ve ya 3-4 orta üst üste geliyo bi türlü uzaklaştıramıyoz. gökhanı beğendim ben hava hakimiyeti dany'den 20 kat iyi.

gerçi biz hatayı en başında yaptık CL stoperi diye dany'i aldık. gol yemediğimiz maç yok.

Semih'in tecrübesi yok lafına bitiyorum ya.Dany ne peki?Ömrü La Liga'da,Premier Lig'de yada ŞL'de mi geçti bu adamın da hemen Semih'i kesiyoruz?

Bırakın oynasın kardeşim adam.Her maç sonrası en çok takdir ettiğimiz oyunculardan değil mi Semih.Oynaya oynaya tecrübe kazanacak ki iyi oynayarak kazanıyor bu tecrübeyi de.

real maçında Zan-Semih oynasa daha iyi olabilir.

dany kafa toplarında 0 ve kendisi çok savruk pozisyon bilgiside yok. semih genç falan demesin kimse bize karşıda pukiler mukiler oynadı millet erkenden oynamaya alışık. elinizi korkak alıştırmayın yazın semihi.

karşımızda dünyanın en iyi hücum hatlarından birisi olacak. kafa toplarındada çok etkili bi takım özellikle ramos ve ronaldo çok iyi yükseliyorlar. bizimse kafa toplarını sadece melo karşılıyor. melonun olduğu bölgeye değilde başka yere giderse top muhtemelen gol oluyor ve ya 3-4 orta üst üste geliyo bi türlü uzaklaştıramıyoz. gökhanı beğendim ben hava hakimiyeti dany'den 20 kat iyi.

gerçi biz hatayı en başında yaptık CL stoperi diye dany'i aldık. gol yemediğimiz maç yok.

dedigin her seye katiliyorum,sadece son cümleni biraz agir buldum..

sanirim öyle demek istememissindir ama her mac gol yememizi sanki dany'e bagliyormussun gibi okunuyor yazin :b5:

Semih'in tecrübesi yok lafına bitiyorum ya.Dany ne peki?Ömrü La Liga'da,Premier Lig'de yada ŞL'de mi geçti bu adamın da hemen Semih'i kesiyoruz?

Bırakın oynasın kardeşim adam.Her maç sonrası en çok takdir ettiğimiz oyunculardan değil mi Semih.Oynaya oynaya tecrübe kazanacak ki iyi oynayarak kazanıyor bu tecrübeyi de.

milli takımda rvp'ye dediler semih tutamaz diye. sahada göremedim adamı.

manu maçında dediler üstelik ilk kez çıktı old trafford gibi stada. ben yine göremedim rvp'yi hatta oynadımı emin bile değilim :D

dedigin her seye katiliyorum,sadece son cümleni biraz agir buldum..

sanirim öyle demek istememissindir ama her mac gol yememizi sanki dany'e bagliyormussun gibi okunuyor yazin :b5:

yok her maç onun yüzünden yiyoz demek istemedim ama büyük payı var. genelde kornerden ya da saçma bi şekilde yiyoruz. ben sadece Koskoca clye gidecek takımın neden kanada amrabatı stoperede dany'i aldığına şaşırıyorum. Neden Türkiye ligi yani neden ispanya italya fransa ingiltere değilde neden kayseri ve antep

Geri
Üst Alt