- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Cevap: #5 Gökhan Zan
Is düsmedi degerlendirmek yanlis.
Is düsmedi degerlendirmek yanlis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
real maçında Zan-Semih oynasa daha iyi olabilir.
dany kafa toplarında 0 ve kendisi çok savruk pozisyon bilgiside yok. semih genç falan demesin kimse bize karşıda pukiler mukiler oynadı millet erkenden oynamaya alışık. elinizi korkak alıştırmayın yazın semihi.
karşımızda dünyanın en iyi hücum hatlarından birisi olacak. kafa toplarındada çok etkili bi takım özellikle ramos ve ronaldo çok iyi yükseliyorlar. bizimse kafa toplarını sadece melo karşılıyor. melonun olduğu bölgeye değilde başka yere giderse top muhtemelen gol oluyor ve ya 3-4 orta üst üste geliyo bi türlü uzaklaştıramıyoz. gökhanı beğendim ben hava hakimiyeti dany'den 20 kat iyi.
gerçi biz hatayı en başında yaptık CL stoperi diye dany'i aldık. gol yemediğimiz maç yok.
Semih'in tecrübesi yok lafına bitiyorum ya.Dany ne peki?Ömrü La Liga'da,Premier Lig'de yada ŞL'de mi geçti bu adamın da hemen Semih'i kesiyoruz?
Bırakın oynasın kardeşim adam.Her maç sonrası en çok takdir ettiğimiz oyunculardan değil mi Semih.Oynaya oynaya tecrübe kazanacak ki iyi oynayarak kazanıyor bu tecrübeyi de.
dedigin her seye katiliyorum,sadece son cümleni biraz agir buldum..
sanirim öyle demek istememissindir ama her mac gol yememizi sanki dany'e bagliyormussun gibi okunuyor yazin :b5: