Cevap: #5 Gökhan Zan

Şu anda en güven veren stoperimiz.Ligde Semih-Gökhan deneyeceğiz bazı maçlarda geçen seneki gibi.

Bana diğer defans oyuncularımızdan daha fazla güven veren hayvani futbolcu.Geriden oyun kurma özelliğini geliştirdiğini görüyorum son maçlarda.Bence semihle güzel bir ikili olurlar bizde yabancıları beklerde kullanırız yapacak bi şey yok Afrikalı tandem sıkıntı yaratır.

İstenmeyen oyuncuydu ama hepimizi yanılttı. Kim ne derse desin gökhan tam bir profesyonel. Nerdeyse 1 yıl forma giymedi ama kendine öyle bakmış ki. Küsmemiş, kendini salmamış. 1 sene burağı oynatma ve 1 sene sonra kadroya sok isyan edersin yemin ederim.

Bu sene gökhan çok forma alacak hatta semihi bile kesebilir. Yabancı kontejanı nedeni ile bazı maçlarda semih-gökhan bile oynayabilir:yenieek:

Gökhan Zan'in hakki yeniyor, iddia ediyorum hoca begenmese bile Gökhan bu sene cok faydali olacak ve mecburen oynatilacagi maclar olacak.

Erman Kilic gibi kenara atti hissi var bende.

Kimse farkında değil ama ligde Gökhan-Semih ikilisiyle oynamak zorunda kalacağız. Bence doğru olanda bu ama o zamanda Chedjou boşuna alınmış gibi olacak. Yönetimin müthiş çalışmaları ve ileri görüşlülüğü sağolsun.

Gökhan zaten hiç bir zaman kötü bir defans oyuncusu olmamıştır,hangi takıma gitse 11'de rahatlıkla oynayabilir. Tek sorunu bitmek bilmeyen sakatlıkları ve o sakatlıkların kendine olan güvenini yok etmesiydi. Son senelerde özellikle Fatih Terim ile birlikte kendine güvenini kazandı. Chedjou kendinden bekleneni veremezse ya da Semih sakatlık yaşarsa defans Gökhan Zan'a kaldı diyerek üzüntü yaşamayacağım bir oyuncu,sadece kaz beslemekten anlamıyor o kadar :D

Yazık şu adama yahu bi iki kelam yazın en altta kalmış :asd:

Geri
Üst Alt