Ayağına gelen topu tutamıyor herif. Bazı pozisyonlarda çok ağır kaldı. Tek özelliği hava topları, başka da bir şey yok.

eyvallah böyle eleştiri yap on numara.

ama ben beğenmedim diyip de neden belirtmeden yorum yaparsan kötü hissediyorum kendimi.

ama bu yorumu elmandere yapsan sevinirim :D. çünkü elmander düşmanıyım :)

kaybettigi iki top disinda gökhan zan süperdi bence, kontenjanin oldugu yerde gökhan zan nimettir.

Defansif olarak hatasız oynadı. Yalnız top şişirme sevdasından vazgeçerse iyi olacak.

Hava toplarinda bir kac tane gereksiz pas verdi rakibe. Top sisirerek kolay top kaybetmemizi sagladi ara sira oyun kuracagim diye pas hatasi yapti. Idare ediyor ama kesinlikle yabanci siniri el verdigince oynamamali. Önemsiz rakiplere karsi oynamasinda sakinca yok.

Bazı pas ve pozisyon hataları oldu ama hava topu vermedi Semih ile beraber birde sert oynamayı öğrenmiş.

Ads_z.jpg

+ 2013 Süper Kupa

+ 12/13 sezonu CL çeyrek finali

Müthiş kariyer :)

Bana göre kötünün iyisi...İdare etti işte.

Birkaç pozisyonda ciddi hatalar yaptı Allah'tan gol olmadı.

Gökhan da iyi bir alternatif olacağını gösterdi.Zaten geçen sene Real MAdrid maçları onun daima kadroda olması gerektiğini gözler önüne sermişti.Tek hatası gereksiz pas hataları yapması.Onu da giderirse zaten biçilmiş kaftan olur Gökhan Zan...

Benim beğenmediği bir oyuncu Gökhan Zan. Biraz idare ederek oynuyor zaten. En büyük artısı hava topları.

Bunun dışında, topları ayağında tutamama ya da direk rakibe pas atma gibi özellikleri mevcut. Dümdüz bir oyuncu bence.

Kamyon gibi ağır, hiçte hazır değildi zaten kendisi de söyledi ama yine de bu adamın profesyonelliğine şapka çıkarıyorum. Ligde birçok maçta forma bulacaktır.

Topu ayağına almadığı sürece sorun yok.

Birde 1 metre yanına giden topa yetişememesi yok mu beni deli ediyor. Ağırlık yerine arada bir koşu bandına çıksa iyi olucak.

Geri
Üst Alt