hakan balta bile on numara yer tutmus sedcu medcu cok iyi. bi tane sen o kadar geridesin. nerde duracagini bilmiyon. ki bu bi savunmacida olmazsa olmazdir. bunu semih yapsa u kadar sinirlenmezdim

Valla bu hatayi ben aslinda takimda sadece Dany'den beklerdim. Gökhan Zan'in böyle bir pozisyon hatasi yapacagini düsünmemistim. Konsantrasyonunu kaybetmis resmen.

75 dakika senin sahasında top oynanır,aldır aldır rakip gelirse napsın adam çok iyiydi bence ileriye pas atsa 10 saniyede yine defansa geri oynuyor futbolcularımız pas atsa nolcak neyini eleştiriyorsunuz.

dun kotuydu, daha bursa nin forvetini etkisiz hala getiremedi, her topla adam bulustu rahatca, gokhan la falan gitmez lig

birde sacma sapan oyun kurma hevesi var her topun icine ediyor, yan ver iste kardesim senin oyle kaliten yok iste

keske chedjou - dany olsa stoperlerimiz :calm:

Gökhan Zan herzaman belirli bir standartta oynuyor. Pas yüzdesi düsük, oyun kurma becerisi olmasa bile alternatif olarak zorda kalirsak bir türlü idare eder.

Daha fazlasini beklemek akilsizlik olur. Ama bizim mutlaka bu oyuncunun yerine birini bulmamiz lazim, kac senedir Gökhan oynuyor ve artik yavas yavas kaldirmaz vücudu.

Ne kadar şom ağızlı bir taraftar grubuyuz . 40 kere söylediniz sakatlanmayan adam sakatlandı. Helal olsun valla...

Ha oldu diyoruz, ha bu sefer cam adamlıktan çıktı diyoruz, yine sakatlanıyor.

Gökhan'a güvenip yola çıkmamalıydık..

Şimdi Gökhana güvenip koskocaman bir sezon Semihle ikisi mi olacak Türk stoperlerimiz. Keşke Serdar Taşçıyı alabilseydik.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=-BUQk00hHis[/media]

Dismorfofobi terk.

bana kizan olabilir ama kariyerinde agir sakatlik olan adam Messi olsa istemem , cunku guvenemezsin

bu nedenle forumda adi gecen I.Koybasi , Pektemek , Muhammet Demir gibi adamlara hep supheyle bakarim

Türk olarak Semih Kaya ile birlikte Türkiyenin en iyi stoperi çok beğendiğim bir stoper

durumu iyiymiş,geçen doktoru konuştu GStvde

Geri
Üst Alt