dun kotuydu, daha bursa nin forvetini etkisiz hala getiremedi, her topla adam bulustu rahatca, gokhan la falan gitmez lig

birde sacma sapan oyun kurma hevesi var her topun icine ediyor, yan ver iste kardesim senin oyle kaliten yok iste

keske chedjou - dany olsa stoperlerimiz :calm:

Keşke :)

Katılıyorum. Hatta Chedju nun şu halinden bile daha iyi.

Chedju neden bu kadar kötü oynadigini daha hala anlamiyorum. Adam Fransa ligin en iyi defansçilarin birisiydi Türkiye'ye geldi ve biz daha onun ilk iyi maçini bekliyoruz.

Harbi konuşmak lazimsa Zan'ı gelmesini istemedim ama adam hiç de kötü degilmiş.

Madride 3-0 yenildigimiz maçta ikinci yarida o oyuna girdi ve hiç de kötü oynamadi bana göre.

Chedju neden bu kadar kötü oynadigini daha hala anlamiyorum. Adam Fransa ligin en iyi defansçilarin birisiydi Türkiye'ye geldi ve biz onun ilk iyi maçini bekliyoruz.

Harbi konuşmak lazimsa Zan'ı gelmesini istemedim ama adam hiç de kötü degil.

Madride 3-0 yenildigimiz maçta ikinci yarida o oyuna girdi ve hiç de kötü oynamadi bana göre.

Yani ben sana çok neden sayabilirim ama asıl nedeni nedir bilmiyorum.

Yanında oynadığı diğer stoperle olan uyum/uyumsuzluğu, devamlı kadroda yer bulamaması, takım savunmasının geçen seneden beri oturmamış olması vs.vs

Bence Ujfa hariç tüm yabanci defans oyunculari geçen sezon satabilseydik ve onun yerine kaliteli defans oyunculari alsak iyi ederdik.

Eboue ve Dany bu takimda işi yok.

Gökhan zan an itibari ile Galatasaray futbol takımının defansında ismi ilk yazılacak stoper yanına semihimi koyarsın yoksa başkasınımı bilemem ama bu durum Galatasaray futbol takımı kadro mühendisliğinin ne kadar berbat yapıldığını ,nasıl paraların çöpe atıldığınında bir delili ,yıl olmuş 2013 biz hala Gökhan diyoruz..

Saygılar sevgiler

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Mancini sever Gökhan tarzı stoperleri, daha çok süre bulabilir zamanla.

helal olsun girdi maca hic hata yapmadi mancinin gözüne girmistir heralde

Bence Semih'in çıktığı iyi oldu /Semih'e üzüldüm o ayrı. Ama Gökhan bugün yıldızlı 10 oynadı be. Mükemmeldi. Resmen ezdi Juvelileri. Keşke Madrid maçında da oynasaydı

Geri
Üst Alt