Görev verildiğinde her zaman en iyisini yapmıştır. Oynarsa her zaman ki gibi en iyi performansını gösterecektir.

? Genc futbolculara sans vermek gibi bir cesaret yok anladim kadariyla .. Koray ne gune alindi

Defansa tecrübeli birisi lazım. İlla genç oynatılacaksa 1 tecrübeli + 1 genç olabilir. Semih çok formsuz. Chedjou da aynı şekilde. Gökhan Zan - Semih veya Gökhan Zan - Koray rotasyonu denenmeli.

Defansa tecrübeli birisi lazım. İlla genç oynatılacaksa 1 tecrübeli + 1 genç olabilir. Semih çok formsuz. Chedjou da aynı şekilde. Gökhan Zan - Semih veya Gökhan Zan - Koray rotasyonu denenmeli.

Tecrubeye gerek yok .. Kapaste lagzim .. Semih de tecrubesizdi AS oyuncu oldu .. Koray semihten 2 gomlek ustun . Oynatilmali artik

Tecrubeye gerek yok .. Kapaste lagzim .. Semih de tecrubesizdi AS oyuncu oldu .. Koray semihten 2 gomlek ustun . Oynatilmali artik

Kardeşim o zaman Semih'i mecburen oynatıyorduk diğerleri sakat olduğu için. Tuttu mu tuttu o ayrı ama yani diğerleri sakat olmasaydı (Servet-Gökhan) Semih belki de unutulup gidecekti. Ha bana kalırsa Koray Semih'ten daha potansiyelli bir oyuncu. Ama stopere mutlaka tecrübeli , yürekli birisi lazım. Gökhan Zan mesela sakatlanıcam falan diye adamdan kaçmıyordu , zaten yürekli olduğu için birçok kez sakatlandı. Semih omzuma bir şey olacak diye yanındaki adamı markaja aldım diye gösterip kaçırtıyor.

Ya Gökhan sen ne yaptinda bu Prandelli seni ilk günden sildi anlamadim gitti!

Bu aksam yedekler arasinda bile degildi!! Yedekler arasinda stoper almamis Prandelli! Yok yani Gökhan in kabahati ne!!?? Hadi bir stoper sakatlandi, yada Balta gibi felaket kötü oynadi yerine koyacak stoperin yok be!!!!!!

Şu adamı 1 kere oynatsalar ne olur acaba çok merak ediyorum.Ne zaman görev verilse elinden geleni yapmaya çalıştı.Geçen sene kritik maçlarda önemli performanslar gösterdi.Hiç bi zaman en ufak bi olayı olmadı sonuna kadar mücadele etti ona rağmen bu kadar dışlanmasını anlayamıyorum.Chedjou-Semih ikilisinin olmayacağı o kadar belli ki artık bu adamdan da biraz olsun faydalanmalıyız.Gökhan olur Koray olur artık bişeyler denemek lazım savunmada.Her hafta kadro değiştiren Prandelli bi kere de Gökhan'ı denesin bakalım bundan kötü olmaz.

Gökhan Zan cok üst kaliteli topcu degil bunu herkes biliyor. Ama Türkiye liglerinde en profesyonel futbolcular arasinda ilk 10 a girer bence.

Cam Adam lakabini taktilar, adam calisti bünyeyi kuvvetlendirdi.

Yedek kaldi hep, ne zaman takim zor durumda oldu, Gökhan cagrildi, geldi görevini cok güzel sekilde yapti.

Bu adamin hakkini yiyorlar.

2 sezon önceki Madrid maçlarinda gayet iyi oynadi, karakterli, fiziksel anlamda iyi.

Tam kaptanlik adam.

Prandelli Gökhan'ı tanımıyordur bile. Zaten sezon başında kadro dışı bırakmıştı, niye bıraktığını kimse anlamadı. Sonra geri çağırdı, niye çağırdığını da kimse anlamadı. Herhalde U21 ile maçlara çıkmaya devam ediyor, maç kondisyonu konusunda sıkıntısı olduğunu sanmıyorum. Şimdiye 50 defa oynaması gerekirdi zaten. Ancak Abdurrahim'in olaya el atması lazım ki oynayabilsin.

Geri
Üst Alt