Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Cam Adam Göreve !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cam Adam Göreve !
? Genc futbolculara sans vermek gibi bir cesaret yok anladim kadariyla .. Koray ne gune alindi
Defansa tecrübeli birisi lazım. İlla genç oynatılacaksa 1 tecrübeli + 1 genç olabilir. Semih çok formsuz. Chedjou da aynı şekilde. Gökhan Zan - Semih veya Gökhan Zan - Koray rotasyonu denenmeli.
Gökhan Zan'ın Açıklamaları - YouTube
"Buradan İtalyanlara sesleniyorum" demeyecekti. Eski juve topçusu Prandelli'nin zoruna gitti demek ki adamı oynatmıyor![]()
Tecrubeye gerek yok .. Kapaste lagzim .. Semih de tecrubesizdi AS oyuncu oldu .. Koray semihten 2 gomlek ustun . Oynatilmali artik
Tecrubeye gerek yok .. Kapaste lagzim .. Semih de tecrubesizdi AS oyuncu oldu .. Koray semihten 2 gomlek ustun . Oynatilmali artik
"Buradan İtalyanlara sesleniyorum" demeyecekti. Eski juve topçusu Prandelli'nin zoruna gitti demek ki adamı oynatmıyor![]()