Cevap: #5 Gökhan Zan

yaşıyomu acaba ses ver gokan:D:(

Bu da 2. Linderoth vakası olacak sanırım.Haldun Üstünel'in hata yaptığı bir transfer.:)

haberide cikmiyor sitede hic nedense ama bence yollamazlar gokhani

Omuzundaki sakatlığı 2 yıldır sürekli tekrarlıyordu. O da bir karar verdi ameliyat oldu. Geç dönmeyi göze alıp. Omuz sakatlığı ciddidir.

Alan aldı sonuçta ne önemi var..Galatasaray'ın futbolcusu..Birilerinin karnesine kırık not vermeye ne meraklıymışsınız..

Ben aldım.. Napiyim mezhebim geniş! Töbeee.. Kim aldıysa aldı gençler boşverin. Mutabık olduğumuz konudan sapmayalım.

Kim aldiysa aldi, adam oynadigi maclarda gayet iyi bir futbol oynadi, Servet'ten cok daha iyiydi hatta. Sakatligi olmasa belki de stoper almayacak, Gokhan-Emre ikilisini gorecektik.

Bu kadar az üretirken nasıl bu kadar hırsla tüketiyoruz anlamıyorum.

Hem de hayatın her alanında.

Futbolcu harcamaya ne kadar meraklıyız.

Uğur, Arda, Elano, Jo, Dos Santos, Gökhan, Emre Güngör, Aydın, Sabri hatta Servet... zamanında yada şimdi harcamaya çalıştığımız futbolculardan oluşan bu liste uzar gider.

Keza teknik direktörler. 6. ayını doldurmuş ve gönderilsin denmeye başlanmamış hiç bir teknik direktör hatırlamıyorum. Yaşım 30. Kendimi bildim bileli futbolu yakınen takip ederim.

Sanki Porto alt yapısına sahibiz. Yıllardır bir Arda, şimdi de Emre Çolak. Başka kimi çıkardık da bu kadar adam harcama lüksüne sahibiz?

Yahu bu adam milli topçu. Sakatlanmış. İyileşince eğer yeterli performans sergilerse kadroya girer. Olmadı yedek oturur. O da olmadı 2-3 milyon EU'ya satılır.

Bu transferi eleştiriyoruz. Bize faydası dokunmasa, sırf bu transfer dolayısıyla Beşiktaş 1 yabancı almak zorunda kalmış ve transfer politikası allak bullak olmuştur. Belki bu gün biz lidersek bu sayededir. En kötü turşusunu kurar Beşiktaş'ı çileden çıkarırız.

Neyi eleştiriliyor milli bir futbolcunun bonservis bedelsiz transfer edilmesinin anlayamıyorum. Futbol 3 günlük oyun değil. Sakatlık olur. Sonra da geri döner futbolcular. 4 senelik sözleşme imzalanmış adamla. 2 ay sakatlanınca yok etmeye kalkıyoruz. İşte Emre Aşık 40 yaşına gelmiş hala senede 3-4 maç bizi kurtarıyor biz de övgüyle söz ediyoruz. Günü gelicek Gökhan da bize belki büyük katkılar yapıcak.

Bir durun yahu. Orda Haldun Üstünel, Adnan Polat, Neeskens, Rijkaard falan var. Siz kim oluyorsunuz ki?

Gökhan çok süper bi stoper olmayabilir, Şahsım adına kendisini hiç beğenmem ama adamın standartları belliydi zaten alındığında. Bunları göz önüne alarak transfer ettik heralde. Şu anda Türk stoper dediğimizde aklımıza gelecek ilk isimlerden biridir yine çünkü başka stoper yok. Türk olarak daha iyisi çıkmıyorki adam halen daha milli takımın as stoperi konumunda. Gökan'ı böyle kabullenelim, Geçen sene şampiyon olmuş takımın stoperi + milli takım stoperi. Bişeyleri kanıtlamışki buralara kadar gelmiş kendisi.

Cam adam işte. Neyse ki Emre G. biraz toparladı kendini. Neill da varken, Gökhan iyileşse bile zor oynar.

Ambulans_Var_soforu_Yok.JPG

Yeni araba da almış bizden aldığı maaşla. Oh valla..

Dieseldir Insallah malum cok kullaniyor...

Bizim evin camları Gökhandan daha dayanıklı valla . 10 senedir tek catlak yok :D

Geri
Üst Alt