Oynadığı her zaman katkı sağladı.Hiç bi zaman sıkıntı yaşatmadı takımda.Gittikten sonra da 1 kelime konuşmadı takımla ilgili."Efsane" nitelendirilen herifler örnek alsın şu ADAM'ı.
Konuşmadığı gibi her zaman desteğini belli etti.Karakterli adam gitmese yine iş yapardı ama gitmesini bildi fakat karaktersiz evlatlar kalmaya devam ediyor edecekte.

Mustafa Denizli'nin arkasinda maci takip ediyor.

Daha once bjk'da beraber calisti denizli ile,yardimci antrenorluk icin göz kirpiyor diyebiliriz :D

Şahsen sevdiğim bir oyuncuydu, yardımcı antrenörlük için ise kararsızım.

Yarım sezonluğuna transfer edelim. Şu hali bile Semih'ten iyidir. Adam 1,5 senedir top oynamamasına rağmen hiç kendini bozmamış, kendine dikkat ediyor.

Yarım sezonluk gelebiliyorsa sesimi çıkarmam, en azından TR Kupası maçlarında falan oynar.

Zan yerli yabancı ayrımı yapan birisi hemde temsili.
Melo ile kavgasında bunu ispatlamış birisi.

Bu adam kalsaydı keske

Sent from my iPhone using Tapatalk

bence tribünlere oynuyor,geçen sene yattı transfer olmayıp parasını aldı,böyle oyunculardan hayır gelmez

Melo Rierayla da kavga etmisti, Sabriyle de etmisti. Yani o kadar önemli kriter degil.
Kavga etmesi değil mikrofonlara yansıyan sözleri önemli benim için.
" burda misafir ediyoruz adamı mudagirligini bilsin" diye haykırdı floryada. Bu resmen ayrimcaliktir benim gözümde. Melo Galatasarayın futbolcusu aynı senin gibi. Neyin misafiri oluyormuş?

Kavga etmesi değil mikrofonlara yansıyan sözleri önemli benim için. " burda misafir ediyoruz adamı mudagirligini bilsin" diye haykırdı floryada. Bu resmen ayrimcaliktir benim gözümde. Melo Galatasarayın futbolcusu aynı senin gibi. Neyin misafiri oluyormuş?
:asd22: ne zaman söylemis bunu? Link paylassana. 1 sey için dövüstüler, sonra baristilar. Fazla abartmamak lazim durumu bence.

:asd22: ne zaman söylemis bunu? Link paylassana. 1 sey için dövüstüler, sonra baristilar. Fazla abartmamak lazim durumu bence.
Gstv ye yansımıştı o gün. Apar topar içere getirdiler zan ı o an zaten. Videosu bulurmuyum şimdi bilmeme. Sonra bakarım macdan sonra senin için

kadrodaki tüp stoperleri top diye oynar. çabuk sakatlanmasa, taraftar baskısı olmasa, yaşı ve tecrübesiyle suan ki durumdan çok daha iyi olurduk.

Geri
Üst Alt