Bugun maçtaymış , açıklamaları da iyi , bizim leş evlatlardan olmayacak.

Tespitlerine katılıyorum büyük denizlerin adamının. Bu Hamzaoğlu'nun düştüğü durum bana Ferguson'dan sonra Manu'da Moyes'ın düştüğü durumu hatırlattı. Rio Ferdinand'a göre patates kızartması yedirmiyor diye Moyes'e isyan bayrağını çekmişlerdi, herkesin ta.ak oğlanı olmuştu adam. Yerli tayfası dışında kimsenin Dengeoğlu'na saygı falan duyduğu kalmamıştır zannımca. Ne saygı, ne sevgi, ne teknik ne de kondisyon, hiçbiri kalmadı takımımızdao günlerden bugüne. İlginç olan şudur takım ruhunu ve oyununu yok eden bu adam futbolcuların kazandığı sportif başarıların sahibi sayılarak adam yerine konuldu.

Bak yine sinirlendim.

Ayni videoyu paylasmak icin konuyu ariyordum simdi ama paylasilmis.

Adam efsane ayar vermis Fenere, Ünal Aysal vari.

Gelsin 2.yarı oynasın valla Semih'ten daha iyi oynamazsa adam değilim.

seni bu kulüpten gönderen kopekler dassaklarini yesin

Devre arasi semih yerine gelip baslasin

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökhan reyiz galatasaraylı demek ki bıraktıktan sonra da böyle konuştuğuna göre.

**Tapatalk**

Reis baya baya vizyonlu biri cikti...

Semih gibi , Burak gibi ruhsuzlar su takimda yer bulabiliyorken Gokhan Zan gibi adam gibi adam yer bulamadiya... Kim sorumluysa ABV!!!

Adam aynen bizim gibi , bir taraftar gibi seviyor Galatasaray'imizi...

Helal Olsun reis...

Umarim birgun bizde td olursun...

Allah yolunu acik etsin...

Bir kac kere tv de denk geldi ve en son NTV'de Kayseri maci önceki programini seyrettim. Gökhan futbolu birakan adamlar arasinda en cok begendigim adam cikti!! Umarim cizgisini bozmaz. Adamin dibi

Geri
Üst Alt