Cevap: #5 Gökhan Zan

Hala savunmayın şu adamı lig başlayınca 3-5 hafta sonra omzundan sakatlanırsa görürüm hepinizi. Hakan Balta'nın istikrarı yeter. Gökhan Zan'a çok uzak bir kelime "istikrar" tabi.

Sanki adam kendisini bilerek sakatlıyormuş gibi belirtmişsin. Omuz sakatlığını yaşamadan bence yorum yapmamak lazım.

bence kral bir stoper ve omuzdan ilk ameliyati sanirim

tekrar etmezse cok ise yarar

hic abartmiyorum ileri attigi toplar neille karsilastirilacak degerde

ama forummdaslarimiz gene mac seyretmeden yorum yapiyorlar

her macinda boyle oynadi bu adam bartmiyorum her macinda

ok sakatlik derdi var ama niye b.k atiyorsunuz qadamin oyununa?

Istikrar için gitsin diyorum. Artik koca bir sezon sakatlanip, takim'a faydasi olmayan adamlar tahamulumuz yok.

Adam su an sakat mi? Degil. Kewell'la ayni surede sakatlik gecirdi bu sezon. Ama millet agliyor Kewell kalsin diye, Gokhan'a gelince muzmin sakat, cam adam. BU MU ADALET

Adam hele bir oynasin, yine sakatlanirsa dersiniz bunlari. Daha onumuzdeki sezona 3 ay varken sakatlansin gorurum sizi gibi cirkin laflara ne gerek var yahu? Dusman misiniz?

Neill,Ali, Zan, Balta. Bir de Ersan Gülüm'ü alsinlar. yeter de artar. Zan sakatlansa bile sorun olmaz.

Adam su an sakat mi? Degil. Kewell'la ayni surede sakatlik gecirdi bu sezon. Ama millet agliyor Kewell kalsin diye, Gokhan'a gelince muzmin sakat, cam adam. BU MU ADALET

Adam hele bir oynasin, yine sakatlanirsa dersiniz bunlari. Daha onumuzdeki sezona 3 ay varken sakatlansin gorurum sizi gibi cirkin laflara ne gerek var yahu? Dusman misiniz?

Eşit muamele. :animation:

Ben de diyordum bu adamın ayağının ayarı Servet'ten çok daha iyi. :animation:

Omuzundan ameliyat oldu. Bir daha sakatlanırsa onunda Kewell gibi gitmesini isterim. N'apalım kronikleşen sakatlıklara derman olma merkezi değiliz.

Zaten hersene "bu sene sakatlanmaz" diye oyle Allah bilir kaç tane futbolcu hiç birsey yapmadan para aldi. (EmreG, Linderoth,Kewell,....)

Simdi 'Bunlar bilerekmi sakatlaniyor' demeyin. Ya bilerek ya bilmeyerek, takim'a zarar ediyorlar. Servet giderse 1 sene daha belki sabredilebilir Gökhan'a.

Polyannacılık oynuyorz valla, Bu sene sakatlanmayacak, bu sene mükemmel oynayacak, Linderoth'u da 2.5 sene bekledik böyle. İstikrar önemlidir, Her maç istikrarlı oynayan Hakan Baltayı 2-3 maç iyi oynayan Gökhan Zan'a tercih ederim. Zaten Hakan Balta teknik olarak Gökhan'ı katlar, ileriye attığı paslar ortada, Neill ile mükemmel ikili oluyorlar.

evt zaten bizde butun sene sakat olsa bile gokhan zan en iyi stoperimiz 20 sene sakat sakat besleyelim diyoruz:)

yahu nasil yorumlar nasil seyler anlamiyorum:) yazdigimi okuyorum sonra sizin yazdiginizi isin icinden cikamiyorum:)

Neill'le hangi bransta mukemmel ikili oluyorlar

Milli maclarda kendine piyasa yapmasi gerek, begenmesemde bu adamdan para kazanacagiz.

Hakan Balta'dan stoper mtoper olmaz.

Mtoper olur Stoper olmaz oyle soyleyeyim yani

Neill veya Hakan Baltanın hatasından kaynaklanan, bir pozisyon yedik mi?? Ortasaha yok ortasahasız oynayan takımın pozisyon vermesi normaldir. Gökhan olsa zaten bütün maçları pozisyon vermeden bitirecektik değil mi??

Sanki Lucio'dan bahsediyoruz ha. Bjk'nın bile şutladığı, kronik sakat adamı bu kadar savunmanızın amacı ne.

Sezon başında zaten gelene geçene 3-4 sallıyorduk o zaman Servetle beraber göze batmıyorlardı. Keza ortasahada öyle Mustafa Sarp falan sırıtmıyordu. İşler kötü giderken, Neill'ın olması bile takımın savunma direncini 3-4 kat arttırdı. Hakan Baltayla Neill'ı bu kadar savunmamın sebebide bireysel hatanın sıfıra inmesidir. Emre Güngör yüzünden Trabzon maçını kaybetmemiz, Servet'in ileri vurduğu topları ya taca yada rakibe atması, bu iki durumda da atak yiyoruz genelde.

Neill-Balta ikilisi varken en azından böyle saçma sapan bireysel hatalar olmuyor. Ayrıca her maç en azından belli bir düzeyde oynayan adamlar bunlar.

Ya off be offff oluyor iste oluyor ki diyorum, Hakan Balta Antalya macinda, IBB macinda arkasina kac tane adam kacirdi, kac kere pozisyon verdik, adam zaten dunyanin en yumusak stoperi masallah, Topal bile stoper oynadiginda daha sert oynuyor. Daha ne diyeyim bilmiyorum. Sirf pas veriyor stoperdeyken. Gokhan'in da paslari onunkiler kadar iyi.

Geri
Üst Alt