Cevap: #5 Gökhan Zan

stoperler beli bence gelecek sezon icin lucas, gokhan ali turan 1 kisiyi daha ekledikmi tamamdir

Sakatlık problemleri ve pozisyon bilgisinin felaket oluşu bu adamı kötü bir stoper yapmaya yeter de artar bile. Aslında çevik sayılır ama dediğim gibi sadece çeviklik yetmiyor. Neill-Hakan ikilisine gelince bana kalırsa beraber oynadıkları maçlarda gayet iyiydiler.

Neyse daha tartışmanın alemi yok, zaman gösterecek herşeyi. Yine uzun süreli sakatlanırsa artık hala savunan olursa bu adamı daha da birşey demem. Zerre güvenmiyorum kendisine bu arada.

Gokhan'in stoperligine laf edenle duelloya bile girisirim. Sakatligini bilemem, omuz sakatligi sonucta, adam keyfinden kirmadi omzunu.

Bir Christopher Nolan klasiğidir. Bu adam insanları dumur etmeyi seviyor.

adam kaliteli servetten daha cok guven veriyor ama sakat iste

Neill'la birlikte en iyi stoperimiz tekrardan hatirlatalim.

Sakatlık sorununu şöyle en azından 1 sezon aşsa önümüzdeki sezon oynasa ne güzel olur da, en fazla 8. hafta yok oluyor adam.

milli takım kampınd aiyiydi tekmelere kafa uzattı çok hırslı iyi de stoper ama tek sıkıntı illet seketlık :SS:

Büyük ihtimal 3-5 maç oynadıktan sonra sakatlanacaktır.

servette gökhanda bizde oynucak kapasitede degil insallah elden cikarirlar ikisinide

Gökhan Zan, Ampute Milli Takımı'na!!

Sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan cam adam lakaplı Gökhan Zan Ampute Milli Takımı' na göz kırpıyor.

Bir yandan da gelen teklifleri değerlendirmeye çalıştığını ve bir gün mutlaka Avrupa' da oynamak istediğini söyleyen Gökhan '' Başımdan bazı talihsizlikler geçti ama şu an tamamen iyileştim.'' diyerek hakında çıkan... haberleri yalanladı.

''Başkanım beni bırakma!!''

Öte yandan Adnan Polat' la transfer masasına oturan Gökhan Zan ''Olum bak yine sakatlancaksın.Masaya oturma sen.Bak sandalye var orda''diye azarı işitince ''Başkanım beni bırakma'' diyerek hüngür hüngür ağlamaya başladı. Gökhan' ın durumu belirsizliğini korurken, öte yandan Ampute Milli Takım görevlileri kesenin ağzını iyiden iyiye açtı. ''Gökhan ile söz kestik. Yakında imzaları atacağız inşallah diyerek'' taraftarına bu mutluluğu yaşatmak istediğini tüm kararlılığıyla gözler önüne serdi.

01.06.2010 @ Kolpa Haber Ajansı

Mustafa Sarp

Gökhan Zan

Barış

Servet'in aldıklarıyla hiçbir halta yaramadan Gio'yu kaçırdık çok güzel...

Sakatlığı olmasa, Servet'ten ve Emre'den iyi.

Sakatlığı olmasa, Servet'ten ve Emre'den iyi.

Aslında sadece omuzundan problemi var yani gören de her yerinden sakatlanıyor zannedecek.

30076_123920107641274_122060291160589_173557_7697156_n.jpg

Geri
Üst Alt