5.GSCimbom Football Manager | Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 5.GSCimbom Football Manager | Takas Dönemi

Rıza abi, 2 tane stoperin var. 2'si de hem Badstuber'den hem de Juan'dan alt sınıf.

Senden asla stoper almam zaten de ;

Senin B2B oyuncuların ile takasa girebiliriz ancak.

Juan dan alt mı. Ayıp ya Cenk, yapma gözünü seveyim. Sen bana Kwadgo için ne istersin onu söyle?

Juan dan alt mı. Ayıp ya Cenk, yapma gözünü seveyim. Sen bana Kwadgo için ne istersin onu söyle?

Asamoah için de Flamini için de Ayew için de (hangisini alırsan al,istersen çoklu da yapabiliriz)

Jean Makoun.

3.ş turnuvada 3 günde 4000 mesaj atılmıştı. Şimdi çok sessiz. Biraz ara vermek lazım buna Mert. Süper Lig formatını 35 ay sonra yapın

:asd: Hani şu kazma Juan'mı. Senden ve Umut'tan korkulur harbiden. Pazarlama stratejileri hat safhada:asd:

Defence: 85

Balance: 87

Response: 88

Bir stoper için gerekli bütün özellikler iyi adamda, senin stoperlerinde bu değerlere bir göz at istersen Rıza abi. Seninle bu noktada sadece kaleci ya da Cenk'in dediği gibi B2B takasına girebiliriz. Stoper ihtiyacımız yok, forvet ihtiyacımızı karşılayacak forvetlerin de yok. :)

Bu arada aylardan Temmuz beyler, insanlar tatilde normaldir bu kadar yoğun olmaması buraların.

3.ş turnuvada 3 günde 4000 mesaj atılmıştı. Şimdi çok sessiz. Biraz ara vermek lazım buna Mert. Süper Lig formatını 35 ay sonra yapın

Biz takasa hazırız ama adamlar yok ki buralarda hiç.

PM ile bilgilendirilseler mi acaba ara ara. :)

Beyler Hamit'i almak isteyen söylesin özellikleri gerçekten iyi orta sahanın her yerinde oynayabiliyor ama bende Banega ve Pjanic olduğu için ilk11'de düşünmüyorum.

Defence: 85

Balance: 87

Response: 88

Bir stoper için gerekli bütün özellikler iyi adamda, senin stoperlerinde bu değerlere bir göz at istersen Rıza abi. Seninle bu noktada sadece kaleci ya da Cenk'in dediği gibi B2B takasına girebiliriz. Stoper ihtiyacımız yok, forvet ihtiyacımızı karşılayacak forvetlerin de yok. :)

Bu arada aylardan Temmuz beyler, insanlar tatilde normaldir bu kadar yoğun olmaması buraların.

Boughera

D: 82

B: 90

R: 84

Samba

D: 81

B: 96

R: 82

Sonuçta kafa kafaya. Yani benim dediğime geliyoruz. Sizde bana yarayacak adam yok. Konu buradan açıldı.

Ya birak Umut bu numaralari. Bizi nekadar kaziklamaya çalistigini burda herkes biliyor ;);););)

Özelden konustum herkesle, ayni fikirdeler benimle.

@Mert

UMUT'U TURNUVADAN KOVUN

iyi forumlar

Ya birak Umut bu numaralari. Bizi nekadar kaziklamaya çalistigini burda herkes biliyor ;);););)

Özelden konustum herkesle, ayni fikirdeler benimle.

@Mert

UMUT'U TURNUVADAN KOVUN

iyi forumlar

Bize karşı yapılan kulislere bakar mısınız?

Beyler yapmayın ayıptır.

Boughera

D: 82

B: 90

R: 84

Samba

D: 81

B: 96

R: 82

Sonuçta kafa kafaya. Yani benim dediğime geliyoruz. Sizde bana yarayacak adam yok. Konu buradan açıldı.

Şöyle bir baktım da adamlara haksızlık etmişim. Benim adamlar daha iyi, kafa kafaya falan değil Umut'çum.

Benim kadro leş.Ziya Doğan taktiği uygulamayı düşünüyorum 5-4-1:D

Hakkı benimle bu konuda konuşmadı beyler. Yüzü burda sorun isterseniz.

Adam "Özelden konuştum" diyor.

X veya Y kişiyle konuşması önemli değil.

Ben sadece kınıyorum.

@ Cenk

kardes yeme bizi burda ya :D:D:D:D:D:D:D Zaten 'Hakki, Umut senide kaziklamaya çalistimi' soran sen degilmiydin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt