5.GSCimbom Football Manager | Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 5.GSCimbom Football Manager | Takas Dönemi

Ya birak Umut bu numaralari. Bizi nekadar kaziklamaya çalistigini burda herkes biliyor ;);););)

Özelden konustum herkesle, ayni fikirdeler benimle.

@Mert

UMUT'U TURNUVADAN KOVUN

iyi forumlar

Ayıp lan, konuşma bir daha benimle. Bro dedik bağrımıza bastık, senin adını turnuvaya yazdırdık yapılanlara bak.

PFT.

Bu arada Rıza abi ben bizim stoperler seninkilerden iyi demedim, 4ünün de arasında pek fark yok. Oradan iki tarafa da mal çıkmaz dedim, bizimkiler daha defansif ağırlıklı seninkiler de Bougherra falan daha iyi top dağıtıyor ileri çıkıyor.

Ayıp lan, konuşma bir daha benimle. Bro dedik bağrımıza bastık, senin adını turnuvaya yazdırdık yapılanlara bak.

PFT.

Bu arada Rıza abi ben bizim stoperler seninkilerden iyi demedim, 4ünün de arasında pek fark yok. Oradan iki tarafa da mal çıkmaz dedim, bizimkiler daha defansif ağırlıklı seninkiler de Bougherra falan daha iyi top dağıtıyor ileri çıkıyor.

Ben de aynısını demiştim Cenk'e. Sizden bana bişey çıkmaz demiştim.

Ben de aynısını demiştim Cenk'e. Sizden bana bişey çıkmaz demiştim.

Benim kendi fikrim bizimkilerin daha iyi olduğu yönünde.

Neden bu kadar büyüdü ki bunlar? :)

Biz takas işlerine bakalım ama ismimiz kirletilmiş çoktan, nasıl olacak bilmiyorum.

PFT.

:ask:

Benim kendi fikrim bizimkilerin daha iyi olduğu yönünde.

Neden bu kadar büyüdü ki bunlar? :)

Biz takas işlerine bakalım ama ismimiz kirletilmiş çoktan, nasıl olacak bilmiyorum.

:) Tamam Cenk. Uzamadı. Umut'la konuşuyoruz. Yalnız harbiden ne olcak sizin bu iş

Takim ismi olarak FC TAKAROWSKI istemistim yetkililere duyurulur :p .

Arkadaslar benim takimin ismini 'Temiz kalpli babayigitler SK' koyarsaniz memnun olurum

saygilar

DEEPBLUES123 bu takım kimin?

usta fabiano satılık mı?

her futbolcu satılıktır :) güzel bir teklife hep açığım

Hakan senin takımın ismi ne yahu.

Şu takım isimlerinin yanına kullanıcıları da yazsanıza

Rıza abi senin bana verdiğin Huth benim bildiğim adam değilse takası bozarım :D Elimde mesaj kayırları var.:D

Bu turnuvada ne takas yapabildim nede başka bişey, hep gezdim bu sıralar , yarından sonrada pek giremyicieğim artık ne olursa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt