5.GSCimbom Football Manager | Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 5.GSCimbom Football Manager | Takas Dönemi

transfer haberi..... balzaretti==emre takası gerçekleşmitir....arkadaşıma teşekkür ediyorum....

-Landreau

-Chygrynskiy

-Antonelli

-Nocerino

-Milevskiy

-Kerzhakov

Tekliflere açığım... :)

Hakan özel mesaj kutunu boşaltsana. Mesaj atamıyorum sana

Neyse buraya yazıyorum o zaman. İşim var bakamıcam foruma bugün. Akşama bir ara uğrar cevabını görürüm.

Hakan Huth la ilgili sorun ne? Sanırım ben sana sağ bek dedim o adam için demi? Bende baktım şimdi adam stopermiş. Vay arkadaş yanlış bakmışım demek ki. Ben de diyorum neden 4 tane sağ bekim var. Şimdi de yedek stoper arıyordum. İstersen sana Criscito yu vereyim sağ bek sen bana Huthu geri ver. Böylece takasta verdiğim sağ bek sözünü yerine getirmiş olurum. Kusura bakma yanlış görmüşüm. Sen söyleyince farkettim gerçekten.

Edit: İstersen Sabri'yi vereyim. Sen seç. Sabri Criscito'dan daha iyi bir sağ bek. Verilerine bakabilirsin.

Hatem Ben Arfa

Amauri

Flamini

Asamoah

Azpilicueta

Douglas

McGregor

Takaslık oyuncularım.

Bir tane kaliteli santrafor arayışı içindeyim.

baktım şimdi ona..benim gallas ve westermanın yanından geçmiyor o yahuu :)

baktım şimdi ona..benim gallas ve westermanın yanından geçmiyor o yahuu :)

Tamam da takaslık oyuncular listesine Juan'ı yazmadım zaten.

Luis Fabiano için o takaslık oyuncuların hepsini kullanabilirim.

Sana dün gece kadromu yazdım, istemiştin.Ses seda çıkmadı.

Tamam da takaslık oyuncular listesine Juan'ı yazmadım zaten.

Luis Fabiano için o takaslık oyuncuların hepsini kullanabilirim.

Sana dün gece kadromu yazdım, istemiştin.Ses seda çıkmadı.[/QUO

biz forlanı alıcaz millet günlerdir uğraştırıyor :)) ben görüştüm fabiona istanbula gelmek istemiyor...ikna etmeye çalışıyorum :))) flamininin yanına iki adam daha bakıyorum senden...yazdığın 3 kişiye dokunmayacağım...flamini, frey ve bir kişi daha bakıyorum aslında :)

biz forlanı alıcaz millet günlerdir uğraştırıyor :)) ben görüştüm fabiona istanbula gelmek istemiyor...ikna etmeye çalışıyorum :))) flamininin yanına iki adam daha bakıyorum senden...yazdığın 3 kişiye dokunmayacağım...flamini, frey ve bir kişi daha bakıyorum aslında :)

Frey'i vermem.

Ben Arfa'yı al,Flamini'yi al.

onlarda dawning , di natale ve kallström...freyi de bana mesaj atmadan önce transfer ettin :) deli yan çiziyorsun...mesajın hala duruyor :))

3 kişiye dokunma diye mesajın var geceden..12 saat geçmedi şimdi frey de olmaz falan diyorsun...çocuk gibisin yaaww... athletico madrid bile senin gibi yapmadı :)))

Çünkü o zaman Frey'i almamıştım daha.Frey'i gece geç saatlerde aldım.

Frey'i de tabi verebilirim ama çok kişiden feragat etmen lazım.

3 kişiye dokunma diye mesajın var geceden..12 saat geçmedi şimdi frey de olmaz falan diyorsun...çocuk gibisin yaaww... athletico madrid bile senin gibi yapmadı :)))

Bunu demen ironik olmuş. Bir oyuncuya karşılık 3 oyuncu isteyen tek insansın şu turnuvada.

Bunu demen ironik olmuş. Bir oyuncuya karşılık 3 oyuncu isteyen tek insansın şu turnuvada.

Umut forvet,B2B ve stoper politikamız ve yeni oyuncuların katılımı ile ilgili düşüncelerini PM olarak bekliyorum.

1 e 3 istemedim ben... karşılığında yine 3 adam vericem..ama ben seçecektim... neyse arkadaş madem yan çiziyor farketmez... dün freyi ben arfa yı aldı..sonrasında bana mesaj attı..3 futbolcuma dokunma fabiano için flamini ve 2 oyuncumu vereyim diye mesaj attı..dokunulmazların isminide verdi... sorun değil yaaaw...

1 e 3 istemedim ben... karşılığında yine 3 adam vericem..ama ben seçecektim... neyse arkadaş madem yan çiziyor farketmez... dün freyi ben arfa yı aldı..sonrasında bana mesaj attı..3 futbolcuma dokunma fabiano için flamini ve 2 oyuncumu vereyim diye mesaj attı..dokunulmazların isminide verdi... sorun değil yaaaw...

Abi o zaman ben o 3 transferi bitirmemiştim diye hatırlıyorum.

Hatta sana Almeida'yı al dedim.

Bugün de diyorum ki,Amauri veya Ben Arfa'yı bile alabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt