Ömer Fatih Tezemir
Sarı Üye
- 5 Haziran 2011
- 125
- 0
- 976
Cevap: 5.GSCimbom Football Manager | Takas Dönemi
güzel oyuncular....
güzel oyuncular....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatem Ben Arfa
Amauri
Flamini
Asamoah
Azpilicueta
Douglas
McGregor
Takaslık oyuncularım.
Bir tane kaliteli santrafor arayışı içindeyim.
bu senin juan hangisi kardeş??? takımı ??
baktım şimdi ona..benim gallas ve westermanın yanından geçmiyor o yahuu![]()
Tamam da takaslık oyuncular listesine Juan'ı yazmadım zaten.
Luis Fabiano için o takaslık oyuncuların hepsini kullanabilirim.
Sana dün gece kadromu yazdım, istemiştin.Ses seda çıkmadı.[/QUO
biz forlanı alıcaz millet günlerdir uğraştırıyor) ben görüştüm fabiona istanbula gelmek istemiyor...ikna etmeye çalışıyorum
)) flamininin yanına iki adam daha bakıyorum senden...yazdığın 3 kişiye dokunmayacağım...flamini, frey ve bir kişi daha bakıyorum aslında
![]()
biz forlanı alıcaz millet günlerdir uğraştırıyor) ben görüştüm fabiona istanbula gelmek istemiyor...ikna etmeye çalışıyorum
)) flamininin yanına iki adam daha bakıyorum senden...yazdığın 3 kişiye dokunmayacağım...flamini, frey ve bir kişi daha bakıyorum aslında
![]()
Frey'i vermem.
Ben Arfa'yı al,Flamini'yi al.
3 kişiye dokunma diye mesajın var geceden..12 saat geçmedi şimdi frey de olmaz falan diyorsun...çocuk gibisin yaaww... athletico madrid bile senin gibi yapmadı))
3 kişiye dokunma diye mesajın var geceden..12 saat geçmedi şimdi frey de olmaz falan diyorsun...çocuk gibisin yaaww... athletico madrid bile senin gibi yapmadı))
Bunu demen ironik olmuş. Bir oyuncuya karşılık 3 oyuncu isteyen tek insansın şu turnuvada.
Bunu demen ironik olmuş. Bir oyuncuya karşılık 3 oyuncu isteyen tek insansın şu turnuvada.
1 e 3 istemedim ben... karşılığında yine 3 adam vericem..ama ben seçecektim... neyse arkadaş madem yan çiziyor farketmez... dün freyi ben arfa yı aldı..sonrasında bana mesaj attı..3 futbolcuma dokunma fabiano için flamini ve 2 oyuncumu vereyim diye mesaj attı..dokunulmazların isminide verdi... sorun değil yaaaw...