Ömer Fatih Tezemir
Sarı Üye
- 5 Haziran 2011
- 125
- 0
- 976
Cevap: 5.GSCimbom Football Manager | Takas Dönemi
entrikalara bak yaa....
entrikalara bak yaa....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakkı benimle bu konuda konuşmadı beyler. Yüzü burda sorun isterseniz.
Ya birak Umut bu numaralari. Bizi nekadar kaziklamaya çalistigini burda herkes biliyor
Özelden konustum herkesle, ayni fikirdeler benimle.
@Mert
UMUT'U TURNUVADAN KOVUN
iyi forumlar
Ayıp lan, konuşma bir daha benimle. Bro dedik bağrımıza bastık, senin adını turnuvaya yazdırdık yapılanlara bak.
PFT.
Bu arada Rıza abi ben bizim stoperler seninkilerden iyi demedim, 4ünün de arasında pek fark yok. Oradan iki tarafa da mal çıkmaz dedim, bizimkiler daha defansif ağırlıklı seninkiler de Bougherra falan daha iyi top dağıtıyor ileri çıkıyor.
Adam "Özelden konuştum" diyor.
X veya Y kişiyle konuşması önemli değil.
Ben sadece kınıyorum.
Ben de aynısını demiştim Cenk'e. Sizden bana bişey çıkmaz demiştim.
Ayıp lan, konuşma bir daha benimle. Bro dedik bağrımıza bastık, senin adını turnuvaya yazdırdık yapılanlara bak.
PFT.
Bu arada Rıza abi ben bizim stoperler seninkilerden iyi demedim, 4ünün de arasında pek fark yok. Oradan iki tarafa da mal çıkmaz dedim, bizimkiler daha defansif ağırlıklı seninkiler de Bougherra falan daha iyi top dağıtıyor ileri çıkıyor.
Bu arada senin bana verdiğin Huth hangisi?
Benim kendi fikrim bizimkilerin daha iyi olduğu yönünde.
Neden bu kadar büyüdü ki bunlar?
Biz takas işlerine bakalım ama ismimiz kirletilmiş çoktan, nasıl olacak bilmiyorum.
DEEPBLUES123 bu takım kimin?
usta fabiano satılık mı?
Hakan senin takımın ismi ne yahu.
Şu takım isimlerinin yanına kullanıcıları da yazsanıza
Rıza abi senin bana verdiğin Huth benim bildiğim adam değilse takası bozarımElimde mesaj kayırları var.
![]()
senin takım hangisi??