5.GSCimbom Football Manager | Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 5.GSCimbom Football Manager | Takas Dönemi

Bugün 01:26 Cenk Yelkenci

Profil bilgileri Forum Mesajlarını Göster Private Message Arkadaş Listen Al

--------------------------------------------------------------------------------

GSC Scout

--------------------------------------------------------------------------------

Cevap: takastakas

Kaleci : Frey - McGregor

Defans : Lichtsteiner - Juan - Badstuber - Schmelzer - Azpilicueta - Douglas

O.Saha : Flamini - Asamoah - Kallström - S.Downing - D.Perotti - Ben Arfa

Forvet : Luiz Adriano - Di Natale - Amauri

bana gece 01:26 da gelen mesaj bu...kadronu yaz bana dedim bana bunu yazdın ve kadroda freyde var....

burdan 3 futbolcuya dokunma dedin...sözlerini tek tek yazıyorum...di natale, s.downing ve kalström bunlar...

Tamam ben sana kadromu yazmışım,onu hatırlıyorum.

Ama ben sana 3 oyuncuya dokunma lafını o kadrodan önceki bir mesajda söyledim.O zaman yapmamıştım o transferleri.

Bu iş Fifa'lık olur agalar :)

ben geri adım attığım için aydınlanmış oldu şimdilik :) ama olayda ben haklıyım...ben sana yaz kadronu bakayım ona göre karar veririm dediğimde senin bana yazdığın kadro yukarıdaki kadro :)) herşey açık... sen 3 kişiye dokunma isimleri bunlar dedin...

bende onların dışındaki adamlara baktım...flamini,frey ve bir kişi daha düşünüyorum kararımı söylicem diye mesaj attım sana bugün..sen direk bana "" aaaa frey de olmaz"" diye mesaj attın :)) yorumları kamuoyuna bırakıyor ve ben aradan çekiliyorum.... takaslara tabiki devam ederiz..

Neyse buraya yazıyorum o zaman. İşim var bakamıcam foruma bugün. Akşama bir ara uğrar cevabını görürüm.

Hakan Huth la ilgili sorun ne? Sanırım ben sana sağ bek dedim o adam için demi? Bende baktım şimdi adam stopermiş. Vay arkadaş yanlış bakmışım demek ki. Ben de diyorum neden 4 tane sağ bekim var. Şimdi de yedek stoper arıyordum. İstersen sana Criscito yu vereyim sağ bek sen bana Huthu geri ver. Böylece takasta verdiğim sağ bek sözünü yerine getirmiş olurum. Kusura bakma yanlış görmüşüm. Sen söyleyince farkettim gerçekten.

Edit: İstersen Sabri'yi vereyim. Sen seç. Sabri Criscito'dan daha iyi bir sağ bek. Verilerine bakabilirsin.

Vay Rıza abiye bak usulsüzlükten bizi suçlarken sen ne dolaplar çeviriyormuşsun be :p

Beyler DMF ve CMF arıyorum yav :o

flaminiye karşılık fabiano lazım..o da bende :)

cenk sen yan çizdin o konuda... muallakta kaldım bende :)

Kadrolar ne zaman gÜncellenecek...dÜn gece baya takas oldu..takimlarda kİm var gÖrmek lazim?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt