5.GSCimbom Football Manager | Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 5.GSCimbom Football Manager | Takas Dönemi

senin açından çok mantıklı tabiki.. en azından dün gece fabianoya karşı 3 futbolcu verim dedikten sonra bire bir takas senin için oldukça mantıklı olur... :)

Hayır bire bir demiyorum.

Takasın esas adamları bunlar olur işte.

Beyler heralde piyasada defansa yönelik ortasaha falan yok. Taktiğim şu olur benim heralde 3 stoper oynarım 3 ofansif ortasaha 3 bek gerisi forvet yapacak birşey yok :D

Piyasada defansif ortasaha var da sende bize yarayacak adam yok Ugurcan:) Hakki'nin 3 ortasahasi da dmf ona da sorabilirsin.

Piyasada defansif ortasaha var da sende bize yarayacak adam yok Ugurcan:) Hakki'nin 3 ortasahasi da dmf ona da sorabilirsin.

Umut sabah konuştuğumuz transfer hakkında mesafe katettin mi?

Landreau , chygrynskiy , antonelli , nocerino , milevskiy , kerzhakov

takasa açıktır bu oyuncularım

Vay Rıza abiye bak usulsüzlükten bizi suçlarken sen ne dolaplar çeviriyormuşsun be :p

Usulsüzlükten suçlayan kim? Ben sadece senin için kurnazsın dedim. Bu kadar. Kurnaz olmak ne zaman usulsüzlük. Hem sana ne kolpa Umut :lol: o benimle Fatih arasında. Fatih miydi lan o. Hakkı, Hakan, Fatih hepsi birbirine girdi.

Anil o 3 oyuncuya hala talibiz, karsiliginda amfnin kralindan tut dmf-cmfye cfye rbye kadar her mevkiden oyuncu verebiliriz.

Agalar takas teklifi yollamazsaniz bundan sonra sevinirim. Kadrom yeterlidir

Iyi forumlar sevgili kardeslerim <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt