#5 Hamit Altıntop

O sadece oynamadığı için yorum yapılmadığından, parasının göze batmamasından değil.

Yılda 40 maç oynayan adam aldığı parayı haketmediği için eleştirilirken, 2 yıldır maç oynamayan adam göz önünde olmadığı için aldığı para göze batmıyor öyle mi? Üstelik bu adam en az 500.000€ daha fazla alıyor eleştirilenlerden.

Yılda 40 maç oynayan adam aldığı parayı haketmediği için eleştirilirken, 2 yıldır maç oynamayan adam göz önünde olmadığı için aldığı para göze batmıyor öyle mi? Üstelik bu adam en az 500.000€ daha fazla alıyor eleştirilenlerden.
Göze batmıyor diye bir şey mi demişim ben?

derhal kovulmalı

kaldıgı her an büyük zarar

Kapı gibi sözleşmesi ve anasının gözü İranlı bir menajeri var...Bonservisi elinde olsa bile kimse bizde aldığının üçte birini vermez...Kalan 2 yılın ücretine yakın bir parayı almadan bir yere kımıldamaz, ''Sağlık için spor'' modunda takılır işte antrenmanlara...

Kapı gibi sözleşmesi ve anasının gözü İranlı bir menajeri var...Bonservisi elinde olsa bile kimse bizde aldığının üçte birini vermez...Kalan 2 yılın ücretine yakın bir parayı almadan bir yere kımıldamaz, ''Sağlık için spor'' modunda takılır işte antrenmanlara...

doclandın orta düzey takımlarında oynar hamit

gelmis 32-33 üne,acgözlülük yapmasın

son yıllarında top oynasın

zaten sömürdü bizi sömürecegi kadar

wolsfburg,hamburg gibi takımlarda oynar

gitsin son yıllarını oralarda gecirsin

para para daha ne kazanacaklar ya

dünyayı aldı adamlar

keşke fener alsaydı son anda aldık halbuki alındığında havaya uçmuştum tabi eski hamit sanmıştım inanılmaz bir fiyasko son yılların en büyük transfer fiyaskosu :mad:

doclandın orta düzey takımlarında oynar hamit

gelmis 32-33 üne,acgözlülük yapmasın

son yıllarında top oynasın

zaten sömürdü bizi sömürecegi kadar

wolsfburg,hamburg gibi takımlarda oynar

gitsin son yıllarını oralarda gecirsin

para para daha ne kazanacaklar ya

dünyayı aldı adamlar

Temennilerine katılıyorum tabi de gerçekler dediğim şekilde...''Sakat olduğum döneme ait maaşımı RM den almayacağım!'' diye karakter atmak kolay, madem böyle bir adamsa Galatasaray ın yakasından düşse ya?!...

Bu abimizin mezarını bilen var mı bi ara çiçek bırakmaya gidicem.

Valla bunu sirket ici oryantosyonda kullansinlar. Geri hizmete verilip çaycı, bahcivan yada vale gibi islerde faydalansinlar. En azından aldıgı ucretin binde birini karsılamıs olur.

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

En yakın zamanda iphone6nla hac&umre ziyaretlerinden bi selfie bekliyoruz.

Yalnız futbol hayatı ciddi ciddi bitti diyolar sözleşmesi ne zaman bitiyodu ki bunun.

Vuu acil futbolu bırakmalı yoksa bi 3 milyon daha girecek.

Hadi abisi almanyada rehabilitasyon merkezi acarsın kendine 2 senedir yatarak aldığın parayla.

Galatasaray futbol takımına transfer edilen futbolcuların yüzde 90 ı gibi emekli,hurda ve yılda 3 milyon euroyu cebe indiren zat(futbolcu değil futbol emeklisi)

Kayseri Şekerspor'da bile oynayamaz artık.

en ufak bir katkı veremedi resmen bir kabus yaşıyoruz yerli oyuncu transferlerinde kimi alsak umutlansak hayal kırıklığı yaşıyoruz bir transfer bilançosu yapılsa klubün zararı korkunç boyuttadır gerçekten yazık ve hala yabancı sınırında ısrar ediliyor bu kural değişmezse futbol klupleri elle tutulur bir başarı sağlayamadan batacak 300 bin Euro değeri olan futbolculara 2 milyon ödemek zorunda bırakıyor bu kural bakalım ne zamana kadar sürecek bu komedi

İliğimizi kuruttunuz be yeter be.. Futbolcu bozuntusu herifler.

aldığı paraları bir taraftar olarak helal etmiyorum. real madridde oynamadığı sakat kaldığı zamanların parasını almamıştı ama burda aynı delikanlılığı yapmadı. haram olsun ne diyelim, bide dindar insan diye bilirdim hamiti

Geri
Üst Alt