#5 Hamit Altıntop

Takımdaki maaş çizelgesinin içine eden adamdır

Yazıklar olsun

Hamit konusu ne olacak be arkadas!?

Adam geri döndü diyelim 32 yasina girecek.

Modern sag kanat oynamaz : dribbling yetenegi kisitli.
Modern merkez orta saha oynayamaz : fizik yeterli degil, her mac 11-12 km kosamaz.
Modern sag bek : defansif anlamda yetersiz kalir, bindirme yapacak gücü olmaz.

Artik tek yarayacagi mevki, baska bir devrin dizilis'i 442 sag kanatinda oynar.

Ne yapcaz biz bu adami??

Düz koşulara başlamışmı yoksa takımdan ayrı salondamı çalışmış.

Bi Schalkeye gol atti, 2 yil yatip para kazandi, nekadar adaletli dünya..

Hamit biraz utanman kaldiysa devre arasi git artik. iki buçuk sene yatarak 3 küsür milyon aldin. Bir buçuk senede almayiver eger adamligin varsa biraz.

Adam olsan dersin ki zaten şu kadar süredir oynamıyorum para almayacağım. Sözleşme içinde bunu alman evet hukuken hakkın ama yine de 1 ay değil 2 ay değil. Sene oldu geçiyor hala yoksun. Bunlar helal paralar değil Hamit.

İki senedir yatarak kazandığı paralarla hacca falan gidiyor.. Öyle de bir müslüman kardeşimiz. Sorsan lotodan para çıksa bile onu alıp harcamak haram derler..

Hamit altintop sessiz ve derinden.. Ya abi sole bi is istiyorum ya.. Milyonlar kazaniyor lan adam sokayim sansa..

Valla bunu sirket ici oryantosyonda kullansinlar. Geri hizmete verilip çaycı, bahcivan yada vale gibi islerde faydalansinlar. En azından aldıgı ucretin binde birini karsılamıs olur.

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sakıncalı...Ağır iştir, narin beline bir şey olur sonra, aman Allah muhafaza!...

Aslan parçası 3 yılda temiz 9 m euro aldı seneyede alır 12m euro 4 sene 0 katkıyla ondan sonra vay efendim neden borçlar bu halde

Bakiyorum da hoca-imam olmaya cok merakli arkadasimiz var :) Ya nasil haram para dersiniz??? Kontrat'i zorla yaptirmadi ya? O para onun hakki, karsiligini verdi mi diye sorarsaniz, cevabim net: asla veremedi olur.

FIFA UEFA ya bakmak lazim, bir daha futbol oynayamayacagi belli olan topcularla kontrat fesih edilebiliyor mu tek taraftli.

Defol git artık bu takımdan hamit. 5 kuruşluk top oynamadan milyonlar kazandın.

2 tüyo verse de bizde para kazansak, sürünüyoz reyiz duy sesimizi.

Roportaj yapmistik, Almanyadan, Turkiye gazetesi..

En buyuk katkisi bu komik video oldu :(

Deep Thought cihazından gönderildi.

İki senedir yatarak kazandığı paralarla hacca falan gidiyor.. Öyle de bir müslüman kardeşimiz. Sorsan lotodan para çıksa bile onu alıp harcamak haram derler..

"21.Yüzyılda İslamiyet" başlığı altında işlenecek konulardan bir tanesi. :)

Adam maça cikmadan 20 milyon tl aldı iki senedir. Vay babayin yaw.

Geri
Üst Alt