#5 Hamit Altıntop

Almamız gerekliydi ve aldık. Her zaman iyi futbolcuydu. Bizim takımda o hallerinden eser yoktu. Artık iyi bir futbolcu değil. Geçirdiği sakatlık ağırlaşmasına da sebep olmuş. Takımımızda son senesi olduğunu düşünüyorum. Bir de Türk Futbolunun gördüğü en büyük karakterlerden birisi.

Gelidiği zaman methiyeler düzdük adam sakatlandı teneke takıp ne yazık ki gönderecez.

Türk futbolcusu uzun vadeli bir çözüm olamıyor maalesef. Sezon ortasında gönderip yerine iyi bir yedek bulmamız lazım.
Jem Karacan kimdir?:k19:

Hamit'i görünce futbolcu olmadığıma üzüldüm..
Cidden benim bile kondisyonum ondan fazladır..

bu sezon sonu yolların ayrılması lazım hiç bişey yapmadan 3 milyon € ya yakın para alıyor gerçekten yazık.Şöyle bitmiş adamlar için Furkan-Sinan-Bruma tarzı adamlara daha az şans verilmesi yanlış.Hamit yerine bu sezon Özçal oynasın belki zamanla Selçuktanda alabilir formayı.

bi aralar böyle bir oyuncumuz vardı sahi..............

hamit bu adamın adı.

Bize yaptığı en büyük katkı,skoru elde tutmamız gereken maçlarda top tutması ve oyunu lehimize yavaşlatmasıydı.

Dzemali yda selçuğun yerine tercih edilse hiçbirşey demem.

Avrupa maçı bu.

Galatasaray'ın tüm oyuncuları Avrupada başka oynar.Tek güvencem bu..

çocuğuma büyüyünce hamit altıntop yada eray gibi bir futbol emekçisi olmasını tembih edeceğim , sülalesi rahat etsin.

Şaşırttı beni. 1 yıldır yatmış olmasına rağmen, düzenli forma giyen bir oyuncu gibi en azından diğerlerine oranla daha istikrarlı oynadı. Ne yaptığını bilir vaziyetteydi.

Çok ağır diye eleştirilen Hamit tecrübesi ve oyun zekasıyla bile fark yaratır bu takımda.

2 yıldır top oynamayan adam çoğundan iyi oynadı
tecrübe ve altyapı

Solda Sanchez cikinca onu bos kaldi.Ondan iyi gorundu.

:hat: hamit tecrübesini farkettiriyor. bundan sonra 11 de bile izleyebiliriz. rakibin 10 kişi kalması önemli tabi performansında. ama yine de iyi bir hamit bu takımda çok iş yapar.

Hamit bu takımda elini kolunu sallaya sallaya oynar hatta herkesden daha çok katkı verir.Bugün 2.yarııda neler yaptığını gördük.

Şaşırttı gerçekten.Maçın bitmesine yakın çok kötü bir hata yaptı ama yinede iyiydi oynadığı süre içerisinde.

Geri
Üst Alt