#5 Hamit Altıntop

Veyselden 1000 kat daha iyi olduğu kesin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ölümü (veysel,yekta,selçuk) gösterip sıtmaya razı etmek gibisin Hamit ,hiç bir işe yaramıyorsun.

Hamit hazır değil deniyor ama bence hazır ve sadece maç eksiği var(süre bazında). Hamit dün çokta verimli oynadı.

Son düzenleme:
dünkü maçın bana göre xmalili ile birlikte en verimli ismiydi.
bütün atakları tuttu ve ayakta kaldı.

Dün oynamasaydı iyi bir fark gelebilirdi. Çok iyi tuttu orta sahayı. Hücum defans arası çalıştı sürekli

Hamit'i bu kadar uzun süre oynamamasından dolayı çok kötü bir durumda düşünüyordum.Ama beni çok yanılttı sahadaki çoğu oyuncudan iyiydi.Kaleyi yokladı hücuma destek verdi yavaş olmasına rağmen futbol zekası ve tecrübesiyle fark yarattı.Devamlı oynatılırsa verim alabiliriz ki, başka çaremizde yok çok ağır bir kontratı var idare edecek ve futbolu bizde bırakacak.

Ben herzaman Hamit´in bu takim icin cok önemli oldugunu söylemisimdir zaten. Kötü oynadiginda da.

Evet cok sakatlaniyor, cok da para kazaniyor, ama digerlerinden iyi oldugu gercegini degistirmiyor. Hersey sürat ve teknik degildir.

Süratli ve teknik olmussun ama zerre futbol bilgin ve altyapin yok, ne anladim bu isten? Hamit sakat degilse oynar. Bu kadar basit.

Almanya macindaydi Hiddink dönemi. Bütün takim bam teli gibi dökülürken sahanin en saglam adami fizik olarak Hamit Altintop olmustu, cok uzun bir sakatliktan sonra ilk macina ciktigi halde. Sakatlik bu adamin basini cok yakti kariyerinde, ama bu adam Türkiye´de gördügüm en profesyonel oyuncudur, Türkiye´de degil, avrupada bile Hamit kadar profesyonel olan futbolcu azdir. Melo ve Sneijder´in bile sakatlik olmadigi halde uzun süre sagdan ayri olduklarindan dolayi aylar sürmüstü fizik olarak hazir hale gelmeleri...

Hamit beklentilerin altinda kaldi birde sakatlik yasayip bir sene sahalardan uzak kaldi. Yani cok para ödedigimize ragmen pek katki alamadik, ama profesyonel olarak örnek bir oyuncu.

İyi de bana katkı vermedikten sonra istediği kadar profesyonel olsun, bize faydası ne? Eğer 1 yıldır topa vurmamış Hamit, dünkü maçta oyuna girip takımın en iyisi oluyorsa (en azından öyle görünüyorsa) bu takımın ne halde olduğunu özetlemiyor mu? Ben Hamit özelinde konuşmuyorum zaten, ben takımın genel fotoğrafına bakıyorum ve çok acınası bir tablo görüyorum. Burada Hamit'i övmek yerine takım için üzülmek gerekir. Yani bu Hamit'in başarısı değil, takımın ne kadar berbat olduğunun kanıtıdır. Benim için önemli olan nokta bu.

Veysel Sari'dan 10 gomlek ustundur hamit, topu çizgide bile tutsa onceki gibi, adamin altyapisi saglam ve kalitesi belli ;)

2 yıl öncede eleştiriyordu, hamit belki çok müthiş yetenekli veya hızlı biri değil ama hamit buna rağmen bayern ve realde oynadıysa önemli işler yapmış demektir. Hamit öncelikle basit oynuyor ayrıca defans-hucüm köprüsünü kuruyor,oyun zekası müthiş,topu iyi saklar,oyunu iyi açar,iyi şut atar ve lider kısaca iyi bir hamit bu takımda bankonun bankosu oynamalı. Bizim ülkede önce teknik geldiğinden Kuyt,Hamit gibi tüm dünyanın kabul ettiği isimlere çöp gözüyle bakıyoruz keşke Emre,Aydın gibi büyük yetenekler(!) yerine Hamit gibi yeteneksizler(!) oynasa ama bizde Bundesligada en iyi seçilen Nuri bile çöp gözüyle bakılıyor.

Hamit girince orta saha biraz toparlandı. Yoksa İngilizler ayarı kaçıracaktı.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Melo-Hamit önünde Sneijder şeklinde olmalı artık ortasaha.Hamit eski günlerinde değil ama Selçuk ve Yektadan çok daha teknik ve sakin bu takımda çok önemli rollere bürünebilir ayrıca Melo ile de çok sağlam bir ikili olabilir.Ayrıca Hamit-Melo şeklinde olması Ortasahanın Sneijderide çok rahatlatır.Kanatlarada Bruma-Pandev-Olcan 3 lüsünden ikisi şeklinde çıkıp sağlam bir kadro yapısı oluşabilir.

Melo-Hamit önünde Sneijder şeklinde olmalı artık ortasaha.Hamit eski günlerinde değil ama Selçuk ve Yektadan çok daha teknik ve sakin bu takımda çok önemli rollere bürünebilir ayrıca Melo ile de çok sağlam bir ikili olabilir.Ayrıca Hamit-Melo şeklinde olması Ortasahanın Sneijderide çok rahatlatır.Kanatlarada Bruma-Pandev-Olcan 3 lüsünden ikisi şeklinde çıkıp sağlam bir kadro yapısı oluşabilir.

Çok güzel özetlemişsin aynen öyle olması gerekir ama bir türlü o saçma kurgudan vazgeçmiyor hocamız 4 tane göbek oyuncusu koyuyor delirmiş gibi.

Hamit girdikten sonra gayet iyi oynadı kesinlikle takımda bir sigortadır kendisi umarım bu sene şahlanmamızı sağlayacak isimlerden biri olur.

Gizli Kahraman Hamit Altintop, 2012/2013 sezonundaki önemini anca sakatlaninca anladik. Top tutuyor, pozisyon aliyor, topa karsi calisiyor, ve oyuna düzen ve ahenk katiyor. Fizik olarak uzun bir sakatliktan cikmasina ragmen cok iyi.

Geri
Üst Alt