#5 Hamit Altıntop

sakatlık yasamaması lazım artık daha fazla..mıllı mac arasında keske hazırlık macı fılan yapsak da tum oyuncuları gorebılse prandellı hemde bıraz hazır olsa takım

Hamit bu takimdaki en kaliteli yerli oyuncu. Kim ne derse desin. İnşallah böyle devam edersin.

umarım her maçta kalitesini arttırarak devam eder çok ihtiyacımız olduğu bir dönem

sağ bek sağ açık falan oynayamaz yine de, bu bölge en verimli olabileceği bölgedir.önemli yere sahip kesinlikle.

Seviye olarak ne kadar geriledik ki, Hamit gözümüze hoş geliyor. Herneyse, iyi olsun da kazanan Galatasaray'ımız olsun.

İyi de bana katkı vermedikten sonra istediği kadar profesyonel olsun, bize faydası ne? Eğer 1 yıldır topa vurmamış Hamit, dünkü maçta oyuna girip takımın en iyisi oluyorsa (en azından öyle görünüyorsa) bu takımın ne halde olduğunu özetlemiyor mu? Ben Hamit özelinde konuşmuyorum zaten, ben takımın genel fotoğrafına bakıyorum ve çok acınası bir tablo görüyorum. Burada Hamit'i övmek yerine takım için üzülmek gerekir. Yani bu Hamit'in başarısı değil, takımın ne kadar berbat olduğunun kanıtıdır. Benim için önemli olan nokta bu.

Çok güzel özet...Hamit çok sevdiğim futbolculardan biri olmasına rağmen alınmasına hep karşı oldum; gelmeden önceki 2 sezon sakatlık nedeniyle çok az maç oynamıştı ve ödenecek bedel çok yüksekti...Önceki sayfalarda en çok olumsuz mesaj yazan kişi benimdir muhtemelen, ancak aslında başarılı olmasını en çok istediğim futbolcudur aynı zamanda...

Geçen yıl ''Önceki sezon olması gereken ameliyat ertelendiği için sakatlığı ağırlaştı'' denmişti, birkaç ay önce de ''Futbol hayatı bitebilir'' diye bir haber vardı, inşaallah tamamen atlatmıştır...Sağlam bir Hamit, bizi Selçuk tan kurtarabilecek tek futbolcudur şu kadroda!...

hamit şınoyla beraber takımın en zeki en futbolu bilen oyuncularının başında geliyor

Sene başında yedek olarak bile sağ beke yazmayanlar görmüştür Hamiti. Çok iyi değil ama takıma göre gayet iyi. Umarım düşüş yaşamaz

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Abartmayın hemen ya

Abartmak değil , takım okadar kötü ki , Xelcuk okadar berbat top oynuyor ki , sığınacak güvenecek bir liman arıyor taraftar. İnşallah bu sezon altın sezonunu yaşar.

Kendisine bu güne kadar hiç sallamamış birisi olarak , Xelcuğun aldığı para helalsa hamitin ki ana sütüdür.

Sakatlanmasa burdan alır yürür ama hiç sanmıyorum, yaşı ilerledi artık vücut dayanmıyor.

{taptap©}

Selçuktan daha faydalı bir oyuncu en azından top tutmayı ve pas alışverişini sağlayabiliyor.Ve oyun zekasıda Sneijder-Burak vs gibi önde oynayan oyuncuları rahatlatıyor.

sakatlanmazsa takımın seviyesi 2 kat artar. Hamit hem joker oyuncu hemde oyun zekası yüksek ama hamit kontra futbolunda iş yapamaz eğer 2 yıl önceki gibi rakip sahaya yıkarsak hamit ne kadar önemli görülür.

Bu hallere düştüysek en önemli nedeni Riera-Hamit ikilisinin olmamasından. Birisi soldan birisi sağdan oyun kuruyordu. Şuan kanatlardan oyun kuran yok.

Geri
Üst Alt