#5 Hamit Altıntop

Hamit oynasın artık. Bundan sonra Yekta'yı görmek istemiyorum maçlarda.

Selçuk bu kadar düşmüşken Melo-Hamit-Sneijder şeklinde bir ortasaha çok makul.Selçukta yedek kalarak belki kendisine gelir.

32 yaşında.Ölmüş bitmiş muammelesi yapmaya gerek yok ama sakatlanmayacağının da garantisi yok.Sakatlık riski olmayan Hamit banko oynar şu takımda.

hamit-altintop1-640.jpg

Adam lider. Bizim takımın aradığı ve şu an kimsenin elini taşın altına koymadığı lider hem de.

Ayrıca sakatlıktan yeni çıkmış bitti denen hali bile 4 tane Yekta, 5 tane Veysel eder.

Önce takıma yakışmayan oyuncuları ayıklamak zorundayız.

Telles
Veysel
Yekta
Pandev (eskiden beğenirdim gerçi ama adam genç Semih kondisyonuna inmiş resmen)
Ontivero (tapusu ile gönderilmeli)
Salih Dursun (2 sene değil bonservisi ile hemen)

Bu adamlardan kurtulmak şart.

Hamit iki maç iyi oynadı diye reis, lider ilan ettiniz.
Bir maç kötü oynasın görürüm ben sizin lesh, çöp gibi yorumlarınızı

Hamit iki maç iyi oynadı diye reis, lider ilan ettiniz.
Bir maç kötü oynasın görürüm ben sizin lesh, çöp gibi yorumlarınızı

hamiti ben hep övüyorum açıkcası zinde bir hamit bir çok oyuncudan öndedir benim için takımda, dediklerine katılıyorum skor taraftarı çok fazla mağlesef 15 dk kötü oynarsa asmalar kesmeler başlar

Sneijder ile serbest vurustan önce yaptigi diyalog cok enteresan. Bu olay ve attigi paslar zaten oyun zekasini ortaya koyuyor. Sorumluluk almaktan da kacinmayan bir oyuncu. Dezavantaji ise agir ve hantal olmasa. Eskiden boyle degildi ama yasi ilerledikce cökmüs. Sonradan oyuna dahil oldugu son 2 macta baya iyi izlenim birakti. Umarim uzerine koyarak devam eder. İste o zaman takimin degismezi. Lakin hamit büyük maclarin topcusudur cunku tecrubesi, sakinligi ve sogukkanliliga ile takimi cok rahatlatiyor. Umarim fenev macinda ilk 11'de olur.

Hamit bile gözüme sempatik görünmeye basladi, Selcuk Inan okadar kötü oynuyor ki.

Ilk 11 de oynamali Dortmund'a karsi.

öne isabetli pas orani selcuktan daha fazla ve daha yüksektir kesin
son anlarda girmesine ragmen hic sasirmam valla

Adam Selçuk'tan sonra gözüme Pirlo gibi gelmeye başladı.

Ben umidi kesmistim iyi dondu gibi

Selçuk yerine 11'e monte edilmesi gerekiyor

Geri
Üst Alt