#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

küçümsemedim ama ronaldoyla şut konusunda bile kıyaslanamaz.

Tam tersi kiyaslanirsa Ronaldoyla kiyaslanir , gidip Stochla filan mi kiyasliyim?Herif hayvan gibi vuruyor iste , canini alacak gibi topun kaleyide buluyor ,sansiz olmasa 11 suttan golu vardi..got it?

Say dedim saymadin kim var baska boyle?

Elestirip durmayin artik su adami, Hamit iyidir. Bu takimin ona ihtiyaci var.

Bugün çok istekliydi savunma da baya işe yaradı böyle devam

direğe değilde kaleye vuran çok var. direpe vuranyok gerçekten haklısın.
Tam tersi kiyaslanirsa Ronaldoyla kiyaslanir , gidip Stochla filan mi kiyasliyim?Herif hayvan gibi vuruyor iste , canini alacak gibi topun kaleyide buluyor ,sansiz olmasa 11 suttan golu vardi..got it?

Say dedim saymadin kim var baska boyle?

Bugün takımın en iyisiydi..

Adam sanki 3 tane ciğerle oynadı. Canavar gibiydi.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

direğe değilde kaleye vuran çok var. direpe vuranyok gerçekten haklısın.

Sutlar direge carpiyorsa bil ki adam istikrarli kaleyi tutturuyor ve iyi sut atiyordur,cok direge carpiyorsa sansizligi vardir ,gider en onemli yerde bidaha dener o sansizligini kirar direkle birlikte(bknz Schalke ;)

Gayet net Ronaldo ile birlikte en sert ve istikrarli sut ceken adam Hamit dunya uzerinde..

shalke maçında da direğe vurdu ama direğin içine vurdu allahtan. her neyse sen kıyaslarsın ben kıyaslamam. senin futbol görüşündür. herkes bu gün nesini beğendi anlamadım açıkcası. her zamanki hamitti biraz fazla koştu. oynadığı mevkide çok koşması yeterliydi zaten. 4312 oynuyorsak ortanın sağında vazgeçilmez ilk on bir futbolcusudur hamit. ben abartıldığını düşünüyorum.
Sutlar direge carpiyorsa bil ki adam istikrarli kaleyi tutturuyor ve iyi sut atiyordur,cok direge carpiyorsa sansizligi vardir ,gider en onemli yerde bidaha dener o sansizligini kirar direkle birlikte(bknz Schalke ;)

Gayet net Ronaldo ile birlikte en sert ve istikrarli sut ceken adam Hamit dunya uzerinde..

Sv: #4 Hamit Altıntop

İnanılmazdi bugün. Sahanın her yerinde koştu mücadele etti top kaptı aslanim.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

shalke maçında da direğe vurdu ama direğin içine vurdu allahtan. her neyse sen kıyaslarsın ben kıyaslamam. senin futbol görüşündür. herkes bu gün nesini beğendi anlamadım açıkcası. her zamanki hamitti biraz fazla koştu. oynadığı mevkide çok koşması yeterliydi zaten. 4312 oynuyorsak ortanın sağında vazgeçilmez ilk on bir futbolcusudur hamit. ben abartıldığını düşünüyorum.

Diger herseyi tartisilabilir Hamit'in ve Ronaldo ile kiyaslanamaz hicbir ozelligi.Sut haric bu adam tam bi sut canavari otesi yok:yenieek:

Sağ çizgiden kurtulduktan sonra çok değişt oyun etkinliği olumlu yönde.

Oynamasi gerektigi yerde oynuyor Hamit. Fiziksel anlamda da toparladi artik. Cok iyi oynadi onlarca mac var zaten.

Kötü oynadigi maclar batiyor hemen bazilarina. Hamit kilit oyuncularimizdan. Bugün gercekten müthisti

Geri
Üst Alt