#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

Real Madrid felan dinlemez, direk atar.

Real macinda uzaktan sut icin pozisyon hazirlamaliyiz Hamit'e.Affetmez cakar.Dunyanin en iyi 2 sut atan oyuncusu karsi karsiya gelecek Ronaldo ve Hamit.

Aslan Hamit süper oynadı. Allah bozmasın :ayatollah:

523570_487385811323686_135918894_n.jpg

hamiti kes:asd:

bu gun iyi oynadigi maclardan biriydi, futbol akili ust seviyede olan oyuncularimizdan biri bence eksikligi bir az agir kaliyor Hamit.

İşte böyle basit oynadığı zaman çok daha etkili.

bugün cok begenmisler hamiti.. ben pek bir numarasini göremedim... sadece iyi mücadele etti..

hücum da yine kötüydü. defansif anlamda iyi koştu. öndeki 3 oyuncuyla da eboe ile de anlaşamadı.

Hamit ilk yarı mükemmel oynayan Galatasaray ın temel parçalarından biriydi kendisini iyice bulduğunu düşünüyorum.İkinci yarı zaten takım maç bitsinde gidelim modundaydı ikinci yarıda iyi mücadele etti.

bugünkü şutları çok kötüydü. ronaldoyla kıyaslamalar komik oluyor. elaleme malzeme oluyoruz.
Real macinda uzaktan sut icin pozisyon hazirlamaliyiz Hamit'e.Affetmez cakar.Dunyanin en iyi 2 sut atan oyuncusu karsi karsiya gelecek Ronaldo ve Hamit.

bugünkü şutları çok kötüydü. ronaldoyla kıyaslamalar komik oluyor. elaleme malzeme oluyoruz.

Ne malzemesi ne kiyasi? Dunyada futbol izleyen herkes buna katilabilir.Hamit okuz gibi sut cekiyor iste sansiz olmasa sirf suttan 11 golu vardi,bugun de kotu filan cekmedi o vurdugu kornerdi adama carpti ,carpmasa icerdeydi.

Ne diyim Hamit cok less sut cekiyor mu diyim?Bu kadar sert,istikrarli fuze vuran kac tane adam var say bakalim da bilelim bizde,ne meraklisiniz kendi oyuncunuzu kucumsemeye..

küçümsemedim ama ronaldoyla şut konusunda bile kıyaslanamaz.
Ne malzemesi ne kiyasi? Dunyada futbol izleyen herkes buna katilabilir.Hamit okuz gibi sut cekiyor iste sansiz olmasa sirf suttan 11 golu vardi,bugun de kotu filan cekmedi o vurdugu kornerdi adama carpti ,carpmasa icerdeydi.

Ne diyim Hamit cok less sut cekiyor mu diyim?Bu kadar sert,istikrarli fuze vuran kac tane adam var say bakalim da bilelim bizde,ne meraklisiniz kendi oyuncunuzu kucumsemeye..

Kalcadan sert sut diyince akla bu 2 adam gelir.Hicbir ligde,takimda yok boyle sut cekebilen adam.Hala soyluyorum bu alanda ilk 2 belli Ronaldo ve Hamit:yenieek:

Gulusleri kendine saklasan daha iyi olur.

ben küçümsemek için gülmüyorum :) En iyi 2 dediğin için güldüm iyi şut çekiyor ama dünyada 2. olması zor...

Geri
Üst Alt