#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

Bernabeu'da gol atinca sevineyecekmis. Ya Hamit ne diyorsun allah askina, sanki yillardir camia'nin icinde büyüden e buralara geldin sana ne oluyor yani.. Hadi Ronaldo Manchester'e atti ve sevinmedi, anlarim, ama bu konuda sana ne oluyor ki?

Neyse gol at sevinme, önemli degil, yeterki biz sevinelim.

Bernabeu'da gol atinca sevineyecekmis. Ya Hamit ne diyorsun allah askina, sanki yillardir camia'nin icinde büyüden e buralara geldin sana ne oluyor yani.. Hadi Ronaldo Manchester'e atti ve sevinmedi, anlarim, ama bu konuda sana ne oluyor ki?

bizim medya yine yanlış çevirmiş. aslı şu, " barnabeu' da gol atınca nasıl sevinmem." olacak. trtspor'da bunun açıklamasını yaptılar.

Oyle bisey dememis sallamak icin hemen yer aramayin ,Turk basininin gazina geliyorsunuz.Adam gol atarsam 'nasil sevinmiyim ki' demis basin google translate yardimiyla 'sevinmem' olarak almis yaziyi..Yoksa adam kariyerinde cok daha onemli yer olan Schalke'ye cakti deliler gibi sevindi ,baltalari cikarmadan once biraz dusunun bari..

Bende senin gibi gaza geldim hemen. Toplanıp gidip Hamit'i bicaklayalim. Kafasını kazığa falan takalım. Hey allamyaa

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Yanlış çeviri üzerinden bile adamı gömenler var,yazık.

lan adam schalkeye bile sevindi. GS armasini gösterdi. realemi sevinmeyecek. bizim basin en şerefsiz basin ne yazikki dünyada

Yanlis cevirdiklerini nerden biliyim. Öyle ise sorun yok. Bende bu yzden sasirdim, adam Schalke'ye attigi gol de bile sevindi, neden orda sevinmyormus dedim kendime. Bazilari da gelip burda Hamit'in avuklatigini yapmasin, eski yorumlarina bakarak konussun, her hafta elestiren sizlersiniz, ben degilim.

Hamite ben zaten kanat oyuncusu olarak bakmıyorum, yardıracak birisi değil, tecrübe ve tekniği ile takım sıkıştığı zaman topu dinlendirecek, Selçuk Melo ve Snejer e yardım edecek ve yeri geldiği zaman açtığı orta ile gol attıracak, ara sıra attığı gollerle de takıma katkıda bulunacak bir futbolcu.

Cahilin yanında kitap gibi sessiz ol

Hz.Mevlana C. Rumi....

hamit+marc.jpg

B_b05ef601700509ff60862f554ce56a9f.jpg

4132ye geçmemiz en çok hamite yaradı. bin kere dedik bu adam kanat oyuncusu değil diye :yenieek:

Savunma adina cok ama cok iyi isler yapti bugün, hele hele o bir kac defa adam kovalamasi ve topu kazanmasi, muazzam :yenieek:

Sanirim pozisyonunu buldu artik bu sistemde ve kendine geldigi belli son maclarda, hele hele schalke macindaki golden sonrasi rahatladigi gözle görülür halde :)

Demek ki adam yerine geçince mükemmel oynayabiliyor... Sahanın her yerindeydi. Kestiği topların sayısını unuttum.

Helal olsun Hamit,sutu gireydi kesge

Bugünde macin en iyilerindendi reis,form tuttukca daha iyilesiyor,seneye bu Hamit cok can yakacak,demedi demeyin...

Geri
Üst Alt