#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

Eleştrinin dozunu bilmek, sırf futbolcuyu sevmediğin için çamur atmamak gerek bazen.

tumblr_mikxv67WPp1rvrjymo1_500.jpg

bir kişinin futboldan anlayıp anlamadığını bu konudaki yorumlarıyla ölçüyorum

Hamit'in Schalke'ye gol atması iyi oldu çoğu kişinin Hamit hakkındaki negatif düşünceleri değişmeye başladı. Nuri Şahin'in de dediği gibi attığı golle herkesi susturdu. Özellikle seneye çok daha iyi bi Hamit bizi bekliyor olacak diye düşünüyorum. Kadronun lider özellikli (Hamit, Selçuk, Sneijder, Drogba) oyunculardan kurulması bizim de işimizi kolaylaştırıyor ve kolaylaştıracak. Tabi Big Chefs'de sakat olmasaydı defansta da bir liderimiz olurdu. Bu kadar sıkıntı yaşamazdık.

Hamit bu takımın kanat oyuncusu değil,çok ağır,çalım özelliği yok driplng yok,kanata inme yok,bir kanat adamında olacak herşey Hamitte yok.

Hamit bu takımın kanat oyuncusu değil,çok ağır,çalım özelliği yok driplng yok,kanata inme yok,bir kanat adamında olacak herşey Hamitte yok.

güzel hosta usta, bu saydigin kabiliyetler amrabatta "var" diye aldik ama oda solda varlik gösteremiyor..

vallah bu hamit mi yoksa bu amrabat mi deseler tereddütsüz ve bin defa hamit derim

Hamit kanat oyuncusu degildir zaten, binaenaleyh Hamit Galatasaray'in kanat oyuncusu da degildir.

güzel hosta usta, bu saydigin kabiliyetler amrabatta "var" diye aldik ama oda solda varlik gösteremiyor..

vallah bu hamit mi yoksa bu amrabat mi deseler tereddütsüz ve bin defa hamit derim

Ambrabat ı hiç sayma zaten sonra bana kızıyorsunuz açtıracaksınız bayramlık ağzımı renkdaş:)

Ambrabat bize klasik Fatih hocanın adam takıntısının kazığırıd guiza,tabata kazığı gibi bu adam 8 miyon edermi sen git Şakiri için çingene pazarlığı yap bu sonra bu adama bu parayı ver,Türkiye liginde 1,5 sezon küçük takımın büyük topçuluğunu yaparken Fatih hoca nasıl görmedi bu adamı,Hamit kötü futbolcu demiyorum ama Sağ açıkta oyanayacak adam değil.

Temcit pilavını sevmem ama bizim kanatta şu an Ribery,Keita ayarında ya da onların hızında bir adam olduğunu düşünsenize Burak kaç tane Drogba kaç tane gol atar,bizim takımda ebue dışında çizgiye inen kaç adam var,kanatlarımız Hamit kaç tane asist yapmış??

Bu adamın takımda olması bile çok büyük kazançtır. Yeni sistemde bu adamı izlemek çok büyük keyif olacak. Adam gibi adam elinden gelen herşeyi yapıyor ve yapacak. Onu beğenmeyenlere inat yükselişi katlanarak devam edecektir.

ulan yanindaki Ribery icimde ukte kaldi.. ulan koftehor.. bize attigin kazzigi hayatim boyunca unutamiycam..

Adam parasını almadı gitti adamın bir suçu yok bence.Nasıl Drogba bize geldiyse adamda parasını alamayınca Marsilya'ya gitti.Ribery'e laf atmak yerine o zamanın çingen yönetimine laf atmak gerekli. :yenieek:

Ambrabat ı hiç sayma zaten sonra bana kızıyorsunuz açtıracaksınız bayramlık ağzımı renkdaş:)

Ambrabat bize klasik Fatih hocanın adam takıntısının kazığırıd guiza,tabata kazığı gibi bu adam 8 miyon edermi sen git Şakiri için çingene pazarlığı yap bu sonra bu adama bu parayı ver,Türkiye liginde 1,5 sezon küçük takımın büyük topçuluğunu yaparken Fatih hoca nasıl görmedi bu adamı,Hamit kötü futbolcu demiyorum ama Sağ açıkta oyanayacak adam değil.

Temcit pilavını sevmem ama bizim kanatta şu an Ribery,Keita ayarında ya da onların hızında bir adam olduğunu düşünsenize Burak kaç tane Drogba kaç tane gol atar,bizim takımda ebue dışında çizgiye inen kaç adam var,kanatlarımız Hamit kaç tane asist yapmış??

---------Muslera-----------

Eboue---Dany-Semih---Bastos

----------Melo-------------

--------------Selcuk-------

Ribery-----Sneijder----Shaqiri

-----------Burak/Drogba----

su kadro imkansizmiydi hocam.. CL maclarinda dusunsene..

Adam parasını almadı gitti adamın bir suçu yok bence.Nasıl Drogba bize geldiyse adamda parasını alamayınca Marsilya'ya gitti.Ribery'e laf atmak yerine o zamanın çingen yönetimine laf atmak gerekli. :yenieek:

ozamanki yonetime cok kizdik zaten.. rahmetliye az kizmamistim..

Hamit oyuna gireceği zaman, bu girerse kesin gol yeriz dedim. Bu adamdaki şanssızlık yüzünden...

Hay şom ağzımı, girer girmez de gol yedik.

Hamit'in artık cidden iyi bir duş alması gerek.Yoksa duş alması gereken ben miyim?:o

Vallaha kusura bakmayin.. Hic sevmiyorum bu adami.. Hali sahada kaleye olmadik yerden sut ceken abiler gibi.. Schalke macinda atti eyvallah ama

Kritik anlarda bunlari yaptimi cok kiziyorum.. Hamit = cop..

Net..

Seneye takimda gormek istemedigim 2 adam

Hamit + Amrabat

AslOlanGalatasaray'dir

---------Muslera-----------

Eboue---Dany-Semih---Bastos

----------Melo-------------

--------------Selcuk-------

Ribery-----Sneijder----Shaqiri

-----------Burak/Drogba----

su kadro imkansizmiydi hocam.. CL maclarinda dusunsene..

biran düşündüm bende...

gerçek olmadığını anlayınca moralim bozuldu :(

Geri
Üst Alt