#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

Aynı hareketten hep sakatlık geçiriyor. En az 4 defa olmuştur bu sezon.

Hamitçilere müjde, haftaya yine turp gibi sahada olacak. Maç başına para alıyor, sahada olması yeter, hoca favorisine 90 dakika sabreder nasıl olsa. Aslan Yürek mi, yüreği bilmem ama bu vakitten sonra bu hantal fizikle ve ağırlıkla Aslan gibi (çevik) hiç bir zaman olamaz. Siz yine uzaktan sert şutlarını övmeye devam edin, daha gerçekçi olur.

sakin ol canavar :asd:

Hamitçilere müjde, haftaya yine turp gibi sahada olacak. Maç başına para alıyor, sahada olması yeter, hoca favorisine 90 dakika sabreder nasıl olsa. Aslan Yürek mi, yüreği bilmem ama bu vakitten sonra bu hantal fizikle ve ağırlıkla Aslan gibi (çevik) hiç bir zaman olamaz. Siz yine uzaktan sert şutlarını övmeye devam edin, daha gerçekçi olur.

Geçen Schalke'ye attığı golde çok ağlamamışsındır inşallah?

Shalke 04 maçında en fazla koşan futbolcu.Bu sene performansından bende hiç memnun değilim ama oyuncularımızı kaybetme taraftarı hiç değilim.Performansının son maçlarda yükseldiğini düşünüyorum.

Sahada 25 dk kalan oyuncu hakkında nasıl bu kadar fikir sahibi olmuş bazı arkadaşlar hayret hepsi manchesterin scout ekibinden mübarek

vallaha dun gece maçin tekrarini izledim.. 2-0 a kadar..

Hamit'in yaptiklarina baktim.. sozun bittigi yerdir herhalde.. attigi gol helal olsun, sagolsun varolsun.. bisey demiyoruz ama.. adam 2 metre otesindeki arkadasina pas atmaktan aciz.. vallaha seneye bence en iyi ihtimal yedek olur, maasindada indirime gitmelidir.. gitmiyorsa.. iyi bi teklif geldigi an.. 3 e 5 e bakmadan yollar ayrilmalidir..

Hamit candir. Elestirenlere katilmiyorum cünkü simdi Hamit´lik sistemimizi bulduk.

Dün bi rahatsizligi vardi bence, cünkü kosmasini bile engelliyordu bu durum.

Ben memnunum. Her mac sonunda futbol kalitesini sorgulayanlardan degilim.

Ynt: #4 Hamit Altıntop

Adam Schalke maçında döktürsün kıçı kırık Kayseri'de 20 DK kötü oynayınca, oooo Hamit kötü.

Hadi bi yürüyün gidin ya. Golü atınca KRALDI ama! Noldu şimdi.

SKOR TARAFTARI DOLU BURASI. Anlaşılan Hamit'in golü sadece kaleye girmedi

bu adamın pozisitif yönlerini göremeyenler göz doktoruna görünsün.

Cevap: Ynt: #4 Hamit Altıntop

Adam Schalke maçında döktürsün kıçı kırık Kayseri'de 20 DK kötü oynayınca, oooo Hamit kötü.

Hadi bi yürüyün gidin ya. Golü atınca KRALDI ama! Noldu şimdi.

SKOR TARAFTARI DOLU BURASI. Anlaşılan Hamit'in golü sadece kaleye girmedi

Malesef dediğin gibi. Burada herkes günlük performansa göre yorum yapıyor sadece. Örneğin melo için herkes defolsun gitsin diyordu 2 maçtır iyi kesin alalım demeye başladılar. Ki ben en baştan beri hep zaten bonservisi alınmalı diyordum

Burak gençler maçında kötü oynayıp birde çok gol kaçırınca hemen bunu okutalım 10-20 milyon verip demeye başladılar. Bugün ise bundan iyisini mi bulacağız kralsın cansın demeye başladılar.

Hamit'e düşmanca eleştiride bulunanlar Hamit acaba Galatasaray'a gelmeden önce Barcelona'yı mu tutuyorlardı? Alves ile falan mı büyüdüler?

Yok yani Hamit'ten önce 10 yıldır Sabri faktörüne dayanmış bünyeleriz biz..

Bu şartlarda hatta her şartta iyi ki varsın Hamit!! Dün sakatlanıp oyundan çıkınca döktüğün gözyaşına kurban olsun kuşlar :D

Milli takim kadrosundan cikarildi mi? Birsey duymadik da. Sürünmesin oralarda simdi

Aynen ya çıkarsınlar aday kadrodan. Sağ açığa Caner'i koysunlar çok iyi olur bence

Sv: #4 Hamit Altıntop

İnşallah milli maçta oynamaz. Bu takıma lazım

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

sakatligi ilgili nesi varmis hamitin? hicde aciklama olmadi. herhalde önemli bir seyi yok

Dün basit oynamak yerine zoru tercih etti oynadigi dakikalarda, 2-3 top kaybetti ama hucumda pas oyununu bozmadi.

Ciddi birseyi yoktur diye düsünüyorum. Belediye macinda sahada olur turp gibi.

Bu arada Andorra macinda zaten cezali, oynamayacak.

Pas oyununu olumsuz etkileyecek bir oyuncu degil bu sistemde, bu sene vasat bir seneydi genel anlamda, hatta berbat oynadigi cok mac vardi ama idare edilecek sezon sonuna kadar, yaz sezonu özel bir program uygular bizim teknik ekip.

Kas zorlanması varmış.1 haftaya birşeyi kalmaz..

Caner'i filan alsınlar hamit bize lazım

hamiti sakatlandığında eleştirmek bana yakışmaz. geçmiş olsun

Geri
Üst Alt