Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.608
- 21
- 353
Kemal Bulur Gakkom ne diyon bu ise?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
imparatorenin attığı kazıklardan birisi, yiğit,engin falan vardı ,epey kazık attı imparatore buda onlardan biri..
@Kemal Bulur Gakkom ne diyon bu ise?
:38573:Es Salatu Ve's-Selamu Aleyke Ya Rasulallah!
Es Salatu Ve's-Selamu Aleyke Ya Habiballah!
Es Salatu Ve's-Selamu Aleyke Ya Nûre Arşillah!
Es Salatu Ve's-Selamu Aleyke Ya Hayra Halgillah!
Es Salatu Ve's-Selamu Aleyke Ya Seyyidel Evveline Vel Ahirin!
Vel Hamdü Lillahi Rabbil Alemin
Mehmet'ten olma Meryem'den doğma Hamit Altıntop hakkın rahmetine kavuşmuştur Allah Rahmet Eylesin..
Bir daha sakatlandı ondan sonra 2 ay yok dendi.3 hafta sonra antremanlara başlıyacak denmesinden itibaren 2 ay süre geçti hala antremanlarda yok.
Adam rızkını almasın mı ?Yasiyon mu lan sen adam senede 3 milyon cukkaliyor ve bunu gondermeyen hocanin ben ulan herif gelmis 33 yasina neyini bekliyon neyini gormeye calisiyon hala capsiz hoca beyinsiz hoca aklin olaydi Bruma yerine bunu yollardin.
Ulan bu herif 3 senedir 3 Milyon hakkediyor mu anasini satim senede 100 bin alabilecek topcu 3 milyon aliyor senelerdir sakat ulan bu.Adam rızkını almasın mı ?
Kıskanma yasinUlan bu herif 3 senedir 3 Milyon hakkediyor mu anasini satim senede 100 bin alabilecek topcu 3 milyon aliyor senelerdir sakat ulan bu.
Bir kac gün önce takimla calismaya basladi diye bir haber vardi bir yerde. Bence döndügü an Jose kesik yiyebilir, Hamza göbegi Hamit-Selcuk yapar.