#5 Hamit Altıntop

Hamit´e taraftar neden yükleniyor anlamiyorum. Hamit isini yapmaya calisiyor, ama menisküsünü bilerek yirtmiyor ya adam. Kariyer boyunca yasadi zaten bu sikintilari. Nerdeyse 1.5 sene sakatti adam, gecen sene sonlarinda müthis bir performans ortaya koydu, ve sampiyonlukta kritik katki sagladi. Hamit cok kurnaz bir insan degil, ama herzaman elinden geleni yapan, örnek bir profesyonel.

Das Model und der Profi - Süße Filiz entlockt Hamit Altintop Familiengeheimnis - Fußball - Bild.de

Güzel sunucuyu görünce, aile sirlarini döken Hamit...

"Türkiye tercihini yaparken, cok zorlandin mi?"

Sorusuna karsi, cesur bir sekilde, hemde Milli takimim lokomotif takimi Bayern´de oynarken "Bir tercih degildi, ben zaten Türk´üm. Türkiye´den teklif gelmeseydi, yine Almanya icin oynamazdim" diyen Hamit...

Hamit Altintop Galatasaray icin bir Linderoth Light vakasidir. Linderoth gibi hic faydalanamiyoruz degil, ama sakatliktan cikinca oynuyor, oynayabildigi kadar. Hamit transfer Galatasaray icin talihsiz gecildi. Tabiki cikip dese ki, "Ben iki senedir oynayamadim, ve bir tane maasimdan vazgeciyorum" büyüklük olur, ama bunu kariyerinin sonuna gelmis bir oyuncudan beklemek kolay degil. Cakal bir menejeri vur, tongayi iyi vurdu.

Sözlesmesi uzatilmamasi gerekiyor. Uzatilsa da, ancak bedelsiz oynamasi gerekir. Bir nevi vefa borcu olarak. Hamit sadece Futbolcu olarak degil, sonradan futbol adami olarak da hem GS´ya, hemde Türk futboluna ciddi katki saglayacaktir.

örnek bir profesyonel adam dünya kadar zaman top oynamadım size faydalı olamadım madem sıkışıksınız ben de indirime gidiyorum derdi.

Bay Sakat

jqp6ne38.jpg

Bu adam jübile maci yapsa orda bile sakatlanir, galatasaray tarhinin en kazik transferi

Teşekkür edilip sözleşmesi fesh edilmeli.

Ligin ikinci yarisi duzelir.hamzayi taniyorsam da bir iki senelik sozlesmesini uzattirir.. 2m eurodan filan

Bakalim bunda da vefa evlat sacmaligina bulasip kontratini uzatacaklar mi sezon sonu.

Gelmesini cok istiyordum ilk Schalke'ya geldiginden beri ama adam bildigin cürük elma cikti. Iyice kronik müzmin sakat oldu herif ya.

Milletin rizki falan diye konusmasini biliyordun, Madrid de para almam falan demesini biliyordun ama burada yatarak 3 Milyonu cukkalamak iyi demi. Kusura bakmasin kimse ama sezon sonu defolup gitmeli.

Hamitin sözleşmesi uzatılirsa bir daha FFP hakkinda konuşmasınlar

Puanlama mı yapıyorsun futbolculara gece gece? Merak ettim vallahi şimdi.

Evet gördüğün gibi değil ŞL için, anamızın ligi için bile yetersiz kadroyu izlemeye maruz kalıyoruz yıl olacak 2016. Ne kadar b.ktan bir duruma düştük 15 senede. Nasıl bir işkencedir bu her gün mal ordusu ile sınanıyoruz.

Sero beynini peynir ile karistirip, meze mi yaptin kardesim, sen ömründe kac kere bukadar iyi bir Galatasaray izledin ? 1996-2000 ve 2011-2015 bu 8 sene icinde Galatasaray 55 (14%) yillik süperlig tarihinde, sampiyonluklarinin 35%´ini kazanmis.

Vah vah ne haller düstük, eskiden Sampiyonlar Liginde rakiplere 4-5 atiyorduk sanki.

Son düzenleme:
Sero beynini peynir ile karistirip, meze mi yaptin kardesim, sen ömründe kac kere bukadar iyi bir Galatasaray izledin ? 1996-2000 ve 2011-2015 bu 8 sene icinde Galatasaray 55 (14%) yillik süperlig tarihinde, sampiyonluklarinin 35%´ini kazanmis.

Vah vah ne haller düstük, eskiden Sampiyonlar Liginde rakiplere 4-5 atiyorduk sanki.
Başarılı futbol oynuyoruz skora endexli ama bir okadar da temposuz ve korkak oynuyoruz. Belki bunu istemiyor olabilir.
96-2000 arası ile baya baya fark var futbol anlamında. Sadece sonuca bakmıyor herkez senin gibi demek istediğim. Şampiyon olunca seviniyoruz tabiki ama kaç macda oh be futbol seyrine doydum diye bildin son 1-2 senelerde?

Başarılı futbol oynuyoruz skora endexli ama bir okadar da temposuz ve korkak oynuyoruz. Belki bunu istemiyor olabilir.
96-2000 arası ile baya baya fark var futbol anlamında. Sadece sonuca bakmıyor herkez senin gibi demek istediğim. Şampiyon olunca seviniyoruz tabiki ama kaç macda oh be futbol seyrine doydum diye bildin son 1-2 senelerde?

Almanlar yaklasik 50 sene boyunca, hic bizaman oynadiklari futbolu begenmediler, ama dünyanin en basarili Ülke´lerin basinda geldiler. Almanlarin bunun ile ilgili güzel de bir lafi vardir. "Futbol bir güzellik yarismasi degil"
Galatasaray´in estetik anlamda oynadigi en güzel futbol partwise skibbe döneminde gördüm, bazi maclari muhtesem güzel oynuyorduk, ama ligi 5. sirada bitirirsen, bu sana zehir zikkim oluyor... 1996-2000 arasi kaybettigimiz derbileri, elendigimiz CL maclarini kimse hatirlamaz. Cünkü basarili olduk, eger o basarilar olmasaydi, bu kadar efsane bir bicimde anilmazdi.

Ben Galatasaray´in ofansif ve istahli futbol oynamasini istiyorum, bu konuda Mancini ve Prandelli döneminde dibe vurduk zaten. Hamza döneminde bu konuda yeniden gelisme gösterdigimiz icin sampiyon olduk. Yine bir nevi Sampiyonlar liginde mücadelemizi veriyoruz, muhtemelen buradan da bizim sikletimize uygun Avrupa ligine gidecegiz.

Benim bildigim Galatasaray maksimum avrupada son saniyesine kadar, bir yere cikmayi kovalayan, genel olarak cikamayan, bir takim olarak gördüm hep.

Basari ve güzel futbol bir arada, bizim kolay kolay göremeyecegimiz bir lükstür. Bu belki Hamza´nin evlatci anlayisi ile olmaz, ama taraftarin kulübü toplama kampina cevirme hayali ile hic olmaz.

Ilk basari gelir, güzel futbol ikinci plandadir. O cok küfür edilen futbolcular eger olmasaydi, eminim ki, son 4 senede 1 sampiyonlugumuz olurdu.

Son düzenleme:

1996-2003 veya 2004e kadar tam bilmiyorum futbol olarak ben takımdan çok daha keyif alıyordum sonraki 10-11 sene belki 2-3 sezon keyif aldım takımdan. 2011-2012 sezonunda kaybettiğimiz maçlarda bile çok büyük keyif aldım. Son 3 yılda şampiyonluklar yaşasak bile keyif almıyorum ben oyundan.

rizk isleri nasil gidiyor haci

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt