Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.473
- 2.955
- 428
hamitin rizkina karismayin len
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi olabilir zira bu elemanın futbolculukla alakası yok. Rızık filan da diyor sürekli.
Puanlama mı yapıyorsun futbolculara gece gece? Merak ettim vallahi şimdi.
Puanlama mı yapıyorsun futbolculara gece gece? Merak ettim vallahi şimdi.
Başarılı futbol oynuyoruz skora endexli ama bir okadar da temposuz ve korkak oynuyoruz. Belki bunu istemiyor olabilir.Sero beynini peynir ile karistirip, meze mi yaptin kardesim, sen ömründe kac kere bukadar iyi bir Galatasaray izledin ? 1996-2000 ve 2011-2015 bu 8 sene icinde Galatasaray 55 (14%) yillik süperlig tarihinde, sampiyonluklarinin 35%´ini kazanmis.
Vah vah ne haller düstük, eskiden Sampiyonlar Liginde rakiplere 4-5 atiyorduk sanki.
Başarılı futbol oynuyoruz skora endexli ama bir okadar da temposuz ve korkak oynuyoruz. Belki bunu istemiyor olabilir.
96-2000 arası ile baya baya fark var futbol anlamında. Sadece sonuca bakmıyor herkez senin gibi demek istediğim. Şampiyon olunca seviniyoruz tabiki ama kaç macda oh be futbol seyrine doydum diye bildin son 1-2 senelerde?
Sero beynini peynir ile karistirip, meze mi yaptin kardesim, sen ömründe kac kere bukadar iyi bir Galatasaray izledin ? 1996-2000 ve 2011-2015 bu 8 sene icinde Galatasaray 55 (14%) yillik süperlig tarihinde, sampiyonluklarinin 35%´ini kazanmis.
Vah vah ne haller düstük, eskiden Sampiyonlar Liginde rakiplere 4-5 atiyorduk sanki.