Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
asist çok iyide özellikle ilk yarıda etkisizdi, selçuk un yokluğunda o rolü üstlenmesi lazımdı
Maç mücadelesi içinde dokunduğu her top aleyhimize. Diğer yandan Burak Hamit' ten biraz uzak dursun, 'direk sendromuna' yakalanabilir, bana bulaşıcı gibi geldi bugün![]()
sırtında niye altıntop yazıyor. hamit yazsa ya hatta amit yazsın kısaca![]()
Küçüklüğüne inelim mi,Hamit sana ne yapmış olabilir şu duyguyu kazanmak için merak ettim.
Bu takım, Hamit ve Sneijder kafadan ilk 11 oynadığı sürece adam olmaz. Hamit yetersiz orta 3lunun en zayıf oyuncusu. (Melo-Selçuk-Hamit) Çok yavaş dusunup, hareket ettiği, topu birkaç hamlede kontrol edebildiği için çogu atak başlamadan ölüyor. Akışkan bir adam değil, tek top oynamak yok adamın kitabında. Sneijder o açıdan iyi tek top oynamaya çalışıyor ama Elano, Riera gibi oyunda kayboluyor, ruh gibi dolaşıyor maç esnasında. Fizik gucu, agresifliği yetersiz. En önemlisi Sneijder'e yer açalım diye butun takımın dizlişi değişiyor. Melo-Selçuk ikilisinin yanında Hamit ve Sneijder yerine 2 tane Selçuk kalitesinde adam koysak takım uçar. Şu an Hamit ve Sneijder'in sadece adı var.
Hamit-Selçuk-Melo-Sneijder bu 4'lude Melo ve Selçuk'a yazık! Sneijder ve Hamit'e ödenen paralarla 2 çok üst düzey oyuncu alınırdı. Arda + yabancı al!
Bu takım, Hamit ve Sneijder kafadan ilk 11 oynadığı sürece adam olmaz. Hamit yetersiz orta 3lunun en zayıf oyuncusu. (Melo-Selçuk-Hamit) Çok yavaş dusunup, hareket ettiği, topu birkaç hamlede kontrol edebildiği için çogu atak başlamadan ölüyor. Akışkan bir adam değil, tek top oynamak yok adamın kitabında. Sneijder o açıdan iyi tek top oynamaya çalışıyor ama Elano, Riera gibi oyunda kayboluyor, ruh gibi dolaşıyor maç esnasında. Fizik gucu, agresifliği yetersiz. En önemlisi Sneijder'e yer açalım diye butun takımın dizlişi değişiyor. Melo-Selçuk ikilisinin yanında Hamit ve Sneijder yerine 2 tane Selçuk kalitesinde adam koysak takım uçar. Şu an Hamit ve Sneijder'in sadece adı var.
Hamit-Selçuk-Melo-Sneijder bu 4'lude Melo ve Selçuk'a yazık! Sneijder ve Hamit'e ödenen paralarla 2 çok üst düzey oyuncu alınırdı. Arda + yabancı al!
Çok merak ediyorum maçları izliyor musun?
Hamit 2 maçtır benim sahada en beğendiğim isimlerin başında geliyor bugün orta alana geçtikten sonra hem baskıyı kurdu hem pas trafiğini düzenledi hemde Sneijder yerine üst düzey yabancı demişsin merak ettim Sneijder yerine alabileceğin daha iyi üst düzey oyuncu kim?