#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

basladik yine gereksiz kötülemelere

Hamite ne gerek var bize Serdar Özkan ve Mustafa Sarp lazigm

Çok merak ediyorum maçları izliyor musun?

Hamit 2 maçtır benim sahada en beğendiğim isimlerin başında geliyor bugün orta alana geçtikten sonra hem baskıyı kurdu hem pas trafiğini düzenledi hemde Sneijder yerine üst düzey yabancı demişsin merak ettim Sneijder yerine alabileceğin daha iyi üst düzey oyuncu kim?

SOW! MEiRELES! KUYT! WEBOOOOOOO!! Bunların hepsi Sneijder'den üst düzey yabancı :coffee:

Evet.

Bunlar'in hepsi 1 sene top oynamamis Sneijder'den iyi.

leaving.gif

Inter'de son Sezon kac Mac'a cikti ? Liste'ni hazirla bekliyorum ! Beyler kendinizi kandiriyorsunuz, Sneijder Inter'de ilk 11'in vazgecilmez oyuncusu olsaydi simdi Manchester United'ta oynardi, biraz mantikli düsünün.

Bilader formsuz demek başka kaliteli/ iyi oyuncu demek başka kafan nasıl çalışıyor?

4-3-1-2 de hamit oynamalı yoksa başka oynama şansı çok az

Hamit bu senenin en önemli oyuncularından. müthiş işler yaptı büyük maçlarda çok büyük oynadı. mersine elazığa karşıda idare etti. ama sizler mersine elazığa karşı kıçını yırtan barış özbeki daha çok istersiniz. bırakın allahını seversiniz ya her oyuncunun her maç yüz üzerinden yüz oynayacağı masalını hangi amcanız anlattı size.

hamit candır.

yeter artık skor taraftarlıgı gibi oldu hamit sevginiz

hamite laf eden çarpılır.. bu takımda kadroya ilk selçuk yazılır daha sonra hamit.. bundan sonra kimse "hamit şöyle böyle yeaaaaa" diye bıdı bıdı etmesin.

hamite laf eden çarpılır.. bu takımda kadroya ilk selçuk yazılır daha sonra hamit.. bundan sonra kimse "hamit şöyle böyle yeaaaaa" diye bıdı bıdı etmesin.

once selcugu yazarsin sonra muslerayi sonra meloyu sonra drogba'yi sonra buragi ondan sonrada hamiti yaz yazacaksan

once selcugu yazarsin sonra muslerayi sonra meloyu sonra drogba'yi sonra buragi ondan sonrada hamiti yaz yazacaksan

benim gözümde ilk selçuk daha sonra hamit gelir bu konuda tartışmaya girmem.. bu adamın mücadelesini görmemek ayıptır takımımızda pozisyon ve alan bilgisi en yüksek futbolcudur hamit selçuk ile birlikte.

60.dakikadan sonra gayet iyidi bence, ilk yari herkes kötüydü, bazen skoru bulmamiz gereken anlarda takimin el freni oluyor, daha hizli oynamasi lazim.

benim gözümde ilk selçuk daha sonra hamit gelir bu konuda tartışmaya girmem.. bu adamın mücadelesini görmemek ayıptır takımımızda pozisyon ve alan bilgisi en yüksek futbolcudur hamit selçuk ile birlikte.

sorun mucadelesinde degil zaten, cok yavas oynuyo acik konusmak gerekirse ama overall iyi topcu yani simdi hamiti durduk yerde elestirmekte istemiyom

Evet.

Bunlar'in hepsi 1 sene top oynamamis Sneijder'den iyi.

Sen 100%'lük Form'da olan Sneijder'i izle sonra onu Xavi'yle karsilastir.

Kuyt,Meireles,Krasic,Stoch hatta Yobo banko oynuyorlardı da bırakıp geldiler değil mi? Ya bu adamlarda forma giymedikleri, giyemedikleri için gelmediler mi? Meireles Chelsea'de alternatif bir oyuncuydu, Stoch sağa sola kiralanıyordu, Krasic forma yüzü görmüyordu (ki hala görmüyor), Kuyt Liverpool'dan ayrılma vakti gelmişti.. Yobo bile Everton gibi bir takımda forma şansı bulsaydı gelir miydi?

Yani ülkemizin yabancı potansiyeli bu interde forma giyebilseydi gelmezdi zaten ama en azından kötü olduğu için formadan uzak kalmadı.. Ayrıca Bugün İnter'in vazgeçilmez oyuncusunu bırak Galatasaray, Real ve Barca hariç kolay kolay kimse alamaz zaten...

Geri
Üst Alt