- 13 Şubat 2009
- 26.766
- 24.024
- 3.048

De Marke @demarkesports
TRANSFER - Hamit Altıntop, Bundesliga ekibi Darmstadt ile sözleşme imzaladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaçıncı ligin takımı olduğunu bilmediğim bir rakibe karşı sahada can veriyordu."Ben özellikle son dönemde hazır olmadığım için değil, hocanın kararı başka olduğu için fazla forma şansı bulamadım. Hoca başka düşünürse, o zaman başka yol aranması gerekiyor ve ben de bunu yaptım"
bu ne salak bi herif ya
Mental ve yetenek olarak cidden üst duzey bir oyuncu ona lafım yok.Ama bize geldigi gunden gidene kadar fizik olarak leş oğlu leşti.Düşündüklerini yapmasına fiziği müsade etseydi efsane olabilirdi burda.Hamit Altıntop:"Benim gibi kaliteli futbolcuyu oynatmazsanız, orta saha ve forvet skora katkı sağlayamaz"
Hamit: ''Son 6 ayda sakatlığımın olmamasına rağmen hoca beni kadroda düşünmedi, çünkü yıldız futbolcular nasıl kontrol edilir bilmiyordu.''
Bunlar gerçek mi ya![]()
Haftanın oyuncusu olmamıştır herhalde dimi
tapatalk
Malesef dogru. Gercekten man of the week secildi.
Dortmund'a karsi bayagi iyi oynadi, bir ara stad "Altintop,Altintop" diye inliyordu Dortmund'un kontrataklarini kestigi icin. Darmstadt'in attigi iki golde de golden önce topu kapan ve atagi baslatan isimdi.
Adama sormazlar mi bizde niye böyle degildin it oglu it. Kupa macinda ayakta duracak hali yoktu.
Vermeseydin ne olacaktı.şu aldığı ödülü şuradaki leşçi arkadaşların kafasına birer kez vursa da o minik beyinleri biraz canlansa. adamı iyileştirdik adamlara verdik resmen sayenizde