#5 Hamit Altıntop

C3g-ve0WcAATTAL.jpg

De Marke ‏@demarkesports

TRANSFER - Hamit Altıntop, Bundesliga ekibi Darmstadt ile sözleşme imzaladı.

"Ben özellikle son dönemde hazır olmadığım için değil, hocanın kararı başka olduğu için fazla forma şansı bulamadım. Hoca başka düşünürse, o zaman başka yol aranması gerekiyor ve ben de bunu yaptım"

bu ne salak bi herif ya

"Ben özellikle son dönemde hazır olmadığım için değil, hocanın kararı başka olduğu için fazla forma şansı bulamadım. Hoca başka düşünürse, o zaman başka yol aranması gerekiyor ve ben de bunu yaptım"

bu ne salak bi herif ya
Kaçıncı ligin takımı olduğunu bilmediğim bir rakibe karşı sahada can veriyordu.

tapatalk

Ahın gitmiş vahın kalmış. Bir de Riekerink'e laf ediyor.

Bir geldiğin gün bir de gittiğin gün bayram etti Galatasaray taraftarı be.

Sus da bari seven 3-5 kişi kaldıysa onlar da sana sırt çevirmesin

Peşindeyiz@PesindeyizApp Takip et

Daha fazla

Hamit Altıntop:"Benim gibi kaliteli futbolcuyu oynatmazsanız, orta saha ve forvet skora katkı sağlayamaz"

Daha fazla

Hamit: ''Son 6 ayda sakatlığımın olmamasına rağmen hoca beni kadroda düşünmedi, çünkü yıldız futbolcular nasıl kontrol edilir bilmiyordu.''

Bunlar gerçek mi ya:D:D

Daha fazla

Hamit Altıntop:"Benim gibi kaliteli futbolcuyu oynatmazsanız, orta saha ve forvet skora katkı sağlayamaz"

Daha fazla

Hamit: ''Son 6 ayda sakatlığımın olmamasına rağmen hoca beni kadroda düşünmedi, çünkü yıldız futbolcular nasıl kontrol edilir bilmiyordu.''

Bunlar gerçek mi ya:D:D
Mental ve yetenek olarak cidden üst duzey bir oyuncu ona lafım yok.Ama bize geldigi gunden gidene kadar fizik olarak leş oğlu leşti.Düşündüklerini yapmasına fiziği müsade etseydi efsane olabilirdi burda.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftanın oyuncusu olmamıştır herhalde dimi

tapatalk

Malesef dogru. Gercekten man of the week secildi.

Dortmund'a karsi bayagi iyi oynadi, bir ara stad "Altintop,Altintop" diye inliyordu Dortmund'un kontrataklarini kestigi icin. Darmstadt'in attigi iki golde de golden önce topu kapan ve atagi baslatan isimdi.

Adama sormazlar mi bizde niye böyle degildin it oglu it. Kupa macinda ayakta duracak hali yoktu.

Malesef dogru. Gercekten man of the week secildi.

Dortmund'a karsi bayagi iyi oynadi, bir ara stad "Altintop,Altintop" diye inliyordu Dortmund'un kontrataklarini kestigi icin. Darmstadt'in attigi iki golde de golden önce topu kapan ve atagi baslatan isimdi.

Adama sormazlar mi bizde niye böyle degildin it oglu it. Kupa macinda ayakta duracak hali yoktu.

Eger sadece bir oyuncunun performansi sorunlu ise, oyuncu sorumlu olabilir. Ama nerdeyse alinan, yada takimda oynayan tüm oyuncular performansinin cok altinda oynuyorsa, hemde yillardir, o vakit kulüpde bir bokluk vardir... Tek sucu rieke de atmamak lazim, kulüpte gayri ciddiyet hakim.

Ben 1-2 sene önce, cok elestirildigi zamanda bile, Bundesliga´ya bu sakatliklardan sonra bile dönüp, ortalama bir takimda oynayacagini düsünüyordum. Yine iki sene oynamadi, buna ragmen beni sasirtarak yine gitti kapagi atti bir kulübe... Hamit her konuda elestirilebilir, ama adam caliskan. 4 senedir kac mac yapti ? Buna ragmen adam bundesliga temposunda oynayabiliyor hala.

Bence sorun saglam bir yapisi olmayan Galatasaray´dir. 200 kiloluk adami tasimaya calisan, bir ayagi catlamis, sandalye gibiyiz.

Son düzenleme:
Bu sezon basimizda beden hocası degil teknik adam olsaydı su an hamit bizde 11 i zorlayan rotasyonda kıymetli bir futbolcu olurdu.riki bey takimda rekabet nasil olusturulur bi haber, motivasyon vs anlamaz sacini tarayan bos bir adamdi.hamit ve linnesi sadece kupa maclarinda ve 7-8 yedekle motivesi zor maclarda denedi.selcukla hamiti carole ile linnesi rekabete sokamadı..selcuktan sabriden baltadan korktu her mac gözü kapali 11 e yazdi..hamit ağır magir ama akilli adam futbolu biliyor..hatirlayin melo ameliyat olmustu 2 ay hamit orda aratmadi meloyu..ama dedimya basimizda teknik adam olmadigi icin bizim herhangi bir yedek futbolcuyu kazanma sansimiz 0 di..tudor gelirse cavanda josue carole linnes gibi topcularin performansi ciddi sekilde artacaktir gorecegiz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıllarca futbol oynamadan para kazandı. Bir de hala her fırsatta Galatasaray'a laf çakıyor.

Gördükçe sinir oluyorum.

şu aldığı ödülü şuradaki leşçi arkadaşların kafasına birer kez vursa da o minik beyinleri biraz canlansa. adamı iyileştirdik adamlara verdik resmen sayenizde

şu aldığı ödülü şuradaki leşçi arkadaşların kafasına birer kez vursa da o minik beyinleri biraz canlansa. adamı iyileştirdik adamlara verdik resmen sayenizde
Vermeseydin ne olacaktı.
3 sene daha kalıp 50 trilyonu cebine atıp gidecekti.
Herif sanki ronaldo da 4 sene yattıktan sonra birden bire bize çağ atlatacakti.

Bize bu çileyi YAŞATANLARA,
LANET GELSİN!

Geri
Üst Alt