#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

Hoca artık bundan sonra gözünün yaşına bakmaz. Bardak doldu ve taştı bile. İlk yarı resmen eski takımına oynadı, rakibe kaptırdığı topları saymayı bıraktım. İlk yarı Sabri oynasaydı turu geçmiştik buna eminim.

ne bakmiycak ya.. hoca bu adami gormuyor galiba anlamiyorum..

adam geldiginden beri takimin en kotulerinden..

attigi gole eyvallah.. Schalkeye gol atti diye burda ikidebir cikip elestirilemez demeyin lutfen..

adam takimin el freni.. ona verilen sans, gosterilen musama Amrabat'a gosterilsin.. hic olmazsa 8,6 milyonu bi sekilde cikarmaya calisirz.. Hamitle olmiyacak bu is..

iyi olmus demeyim ama sakatlanmasa hoca yine tutup Sneijderi çikarirdi galiba, bende fitil olurdum.. ilk defa dogru degisiklik yapti.. cunku Amrabat ve Sneijder ayni anda olmali sahada.. yoksa Amro cekilmiyor..

hamit sakat sabri sakat ebue skat.karabük macında kım oynacak :D sağbek sag kanat gitti

11 çıkmak mecburiyetinde mi?şu haliyle iyi bir alternatiften öteye gidemez.

4-2-3-1 de Melo'nun yaninda oynarsa suanki halinden daha verimli olur.

Kanatta oynatmaya devam etmez umarim hoca.

1 mac kotu oynasa hemen eleştirmek icin bu sayfaya dolusuyor millet.

Hamit bu takim icin gerekli bir oyuncu.

Sakatlandığına inanmıyorum, ne zaman berbat üstü oynasa, kenara alındığında sonradan sakatlandı deniliyor. Ama bir sonraki maça veya milli maça turp gibi çıkıyor. Karabük maçında yine ilk 11'de olacaktır. Hoca'nın Hamit'e kredisi bitmez bence.

kredisini benim için bitirdi. bu kadar kötü oynayan bi hamit hiç görmemiştim.

Hoca bu sene Hamit'in üzerine düştüğünün yarısı kadar Engin'in üzerine düşseydi, bu kadar Hamit'e bağlı kalmayacaktık..Şimdi sırf alternatifsizlikten bu adama mecbur kalıyoruz..

ne bakmiycak ya.. hoca bu adami gormuyor galiba anlamiyorum..

adam geldiginden beri takimin en kotulerinden..

attigi gole eyvallah.. Schalkeye gol atti diye burda ikidebir cikip elestirilemez demeyin lutfen..

adam takimin el freni.. ona verilen sans, gosterilen musama Amrabat'a gosterilsin.. hic olmazsa 8,6 milyonu bi sekilde cikarmaya calisirz.. Hamitle olmiyacak bu is..

Tüm sorunların kaynağı maç başı para alması. Yönetim maç başı para olayını kaldırırsa, Hamit gibiler takıma o kadar çok zarar veremez. Sırf Hamit için şampiyon takımın başarılı sağ açığı Engin' i bitirdik. Real maçında oynasaydı rakibe rahat vermezdi hiç.

Hoca bu sene Hamit'in üzerine düştüğünün yarısı kadar Engin'in üzerine düşseydi, bu kadar Hamit'e bağlı kalmayacaktık..Şimdi sırf alternatifsizlikten bu adama mecbur kalıyoruz..

Üzerlerine düşmeye gerek yoktu. Engin' de, Sabri' de, sahaya koy takır takır oynar.

Çok kötü oynadı ben hiç beğenmedim doğrusu çıkması çok doğruydu ve o çıktı maç ilginç bir hal aldı.

sakatlık yüzünden olabilir sakatlistesınde adı olduguna göre

Nasıl kötü oynadı? İlk yarının en iyisiydi bence.

Taraftarın görüşlerinde ayrılık gösterdiği futbolcuların en başında geliyor. Ben beğenmiyorum, başkası beğenebiliyor yani ortalama oynuyor diyebiliriz. Ama hiç beğenmedim oysa son maçlarda beğenmeye başlamıştım. Hele lig maçında son dakikalardaki o presi gayet anlatıyordu hırsını, oynama isteğini.

Bazen topu öyle alıp rahatlatıyor ki takımı, iyi diyorsun. Bazen, de topu ayağına bekliyor, açıyor falan, çekilmiyor.

Çok istikrarsız Hamit, belki de en istikrarsız oyuncu takımdaki.

Tüm sorunların kaynağı maç başı para alması. Yönetim maç başı para olayını kaldırırsa, Hamit gibiler takıma o kadar çok zarar veremez. Sırf Hamit için şampiyon takımın başarılı sağ açığı Engin' i bitirdik. Real maçında oynasaydı rakibe rahat vermezdi hiç.

Evet, Engin'in şu an ki durumunun, sezon başında 11 maç ceza almasıyla bir ilgisi yok.

Genel olarak söylüyorum; takımdaki oyunculara değer vermeyi öğrenin. Hele Hamit gibi kariyerli oyunculara.

Yorumlara bakıyorumda ilk yarı takım olarak hücum yapamamamızın faturası Hamit'e kesilmiş.Oysa ilk yarı maçın belkide en iyisiydi(bizim adımıza).Özellikle tek toplarla ileride top yapmamızı sağladı.İlk yarının sonlarına doğru daha çok çizgiye yakın oynayınca o etkinliğini sürekli kullanamadı.Sakatlıktan dolayı çıktıysa birşey demiyorum ama, ikinci yarı çıkması gereken oyuncu Hamit yerine Umut olmalıydı.

Geri
Üst Alt