#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

Dün vasat oynadı bana göre ilk yarı Hamit'i çok severim ama Amrabat çok etki yaptı takıma..

hep ayni bir ileri iki geri

hamit bu

yinede tesekürler

Skoru bulmamiz gereken zamanlarda takimin hep en kötü oyuncusu. Herkes cözdü artik kendisini, biraz baski yapan topu kazaniyor. En az 5 atak hazirladi ilk yarida sadece.

Olsa olsa en fazla yedek olur. Senede oynayacagi 5 mac ya var ya yok.

Melo pası atıp kaçıyor, Hamit topu dolaştırıp kaptırıyor. Atsana Melo'ya orada pası.

Topu ayağında niye oyalıyor bu kadar, anlamıyorum.

Hucumda hiç bir artısı olmayıp boşu boşuna ilk 11'i kaplayan oyuncu. Not: Oyuncu maçın kaderini değiştirebilecek bir kapasitesine de sahip değildir. = Zarar, ziyan...

Karabük maçının ilk 45 dakikası. Netice, kaybedilen toplar, kesilen ataklar, kısa düşen paslar, temiz hava koşuları. Karabüksporlular fazla takmıyor Hamit' i. Eboue en basit verkaçı bile taçlık yapan Hamit'e kızdı. Hamit bir şey yapmadığı için, Drogba, Sneijder, Selçuk, Eboue ek efor sarfetmek zorunda, sakatlanırlarsa sebebi Hamit olur.

Umramın Tafo sürünen Hamit' i kenara alma cesaretini gösterebilir. Bence Hamit' in yönetimde üst düzey pozisyonda bir kuzeni var.

Eben var diyorum ya işte

Ne yapmaya çalıştığını anlamadım.

Hucum anlamında etkili olamadı. Bazı pozisyonlarda top ayağına dolaştı. İstenen çizgi'de değil, hep bu seviye'de oynayacaksa işimiz hiç kolay değil.

Olmuyor, olacak gibi de görünmüyor.Aydın ı filan geçelim de yekta denenebilir.Çok kötü oynuyor çünkü.

Geri
Üst Alt