#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

sezon sonunda konuşmak daha doğru ama bizim istediğimiz beklediğimiz hamit bu değildi

Özellikle deplasman maclarında kadroya dahil edilmese aaa hamit yokmuş demem cünkü 11 cıkıncada lan hamit oynuyormu demiyorum

rierada ilk geldiğinde böyleydi sonra sol bek olup iyi bir performans gösterdi acaba hamiti de iyi bir yaz kampının ardından sağ bek olarak kullanır mı hoca acaba?

Enkaz futbola devam arpa boyu ilerleme yok adamda.

Hamit yine herzamanki oyunlarindan birini oynadi. Bu sezon toplasan 10 mac iyisi yoktur.

Amrabat ile birlikte yaptığımız en kötü transfer bana göre.İkisinin maliyeti korkunç rakamlara ulaşıyor.Aldığımız verim sıfıra yakın:(

Takimi ileri hizla gitmek istiyor ama bu takimi birisi frenliyor.. her anda frene basan birisi var..

iste o Fren Hamit....

Sezon basinda cok istesemde bu kadar kotu ve takimi bukadar etkileyecegini beklemiyordum..

Hamit yavaslamis sakatliktan sonra yoksa istediklerini yapardi sahada,o sakatlik kotu etkilemis belli oluyor bu.Ama yine de buyuk maclarda en ihtiyacimiz olan 4,5 adamdan biri herzaman kadroda olmali zaten ,Alper gelirse lig maclarini bolusurler ama buyuk maclar ozellikle Avrupa Maclari Hamit 11'e ilk yazilacak adamlardan.

Yerli olduğu için kalacaktır

Amrabat ile birlikte yaptığımız en kötü transfer bana göre.İkisinin maliyeti korkunç rakamlara ulaşıyor.Aldığımız verim sıfıra yakın:(

Bu sezon çok istikrarsız oynadı ama avrupa maçlarında, derbilerde takımın hep en iyisiydi. Bunları çabuk unutuyoruz. Hamit bize neler yapabileceğini gösterdi sadece iyi bi sezon başı hazırlığına ihtiyacı var.

Bu hamiti hic cözemedim bi mac süper oynuyor diger mac cok kötü bi ortasi yok adamin ya cok iyi ya cok kötü

Takimi ileri hizla gitmek istiyor ama bu takimi birisi frenliyor.. her anda frene basan birisi var..

iste o Fren Hamit....

Sezon basinda cok istesemde bu kadar kotu ve takimi bukadar etkileyecegini beklemiyordum..

aynen,çok yavaş oynuyor ve atak kesiyor. tek pas yaptığı nadiren oluyor

Abartmaya gerek yok. Kadroda mutlaka bulunmali. Bircok macta büyük katkisi oldu. Kücük maclari cözemiyor, alisamadi bi türlü.

Acik oynayan, büyük takimlara karsi oynamayi seviyor. Anadolu takimlarini cözemedi, fizigi de müsade etmiyor delip gecmeye.

Ama Hamit Altinop´un mutlaka kadroda bulunmasi gerekiyor. Alper ile forma mücadelesi versinler.

Bugün nedense Hamit önemli isler yapacak hissi olustu bence, özellikle Hamit'te bu sezon bunu ilk kez hissettim. Acaba gol falan mi atacak :ayatollah:

Ynt: #4 Hamit Altıntop

Bugun golub var reyizin ins ama bu sefer direge carpmadan :)

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çok fazla geriye oynama. Kaleyi gördüğün yerden vur ve alkışlan.

Geri
Üst Alt