#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

Sezon sonu bavulunu alıp gitsin rezil herif...

Terlikleriyle oynasaydı iyi olurdu. :D

Takımın el freniydi bugun alper hamiti keser

20 maçtır adet edindim . Aynı şeyi yazayım..

HAMIT = ÇÖP

Bu adamdan kurtulmamız lazım. yılda 3 milyon euro alıyor , 2 maç dışında koca sezon top oynamadı

Sözleşme gereği gönderilmez ama seneye ilk 11'de olmamalı bence .

Eskiden beri boyle degisen bir seyi yok.Bu adamdan kanatta olmaz, dmf de bek de.Ha olur da yani bu sezon oldugu kadar olur.

Büyük konuşmak gibi olmasın ama bu adamdan hiç bişey olmaz! Takımın tekerinde resmen çomak pozisyonunda. Bir tane kendi takımına pas veremez mi bir insan ya!?

Yeter artık, halı saha topçusundan farkı yok.

Bu maçta da oynamayacaksa hangi maçta oynayacak? Alper gelirse kulübeden çıkamaz, ancak kupa maçlarına çıkar. Amrabat falan diyoruz ama en büyük kazık olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Seneye bu paraları verecekmiyiz çok merak ediyorum.

Yok yani Aydın falan daha yararlı.

Senede 3-4 maç ya oynadı ya oynamadı. CL'de kontra oynadığımız maçlarda etkili oldu onun dışında yok abi.

Hamit'i bu kontratıyla bir yere gönderemeyiz.

İlk 11'i haketmiyor. Alper alınırsa kenardan gelir.

Biz bunu her maç kendi ekseni etrafında dönsün diye aldık sanki. :SS:

eeeeeeee takke düştü kel göründü.ben bu adam yüzünden 10 gün forumdan uzaklaştırma aldım.yetti bu adamdan çektiğimiz. arkadaş bu adam sadece ballı birisi. yok, uefa'nın maçın yıldızı seçtiği karşılaşmaları da izledim, onlarda da berbat oynuyordu. ancak bir mal bu adamı maçın futbolcusu filan seçer. ha maçın futbolcusu bir maçta en çok top ezen adama veriliyorsa o başka tabi. alper alınsın bunun yerine oynasın on kat daha iyi olur.

Hamit'i ne zaman gorsem sag cizgide topu rakipten saklamaya calisiyor. Rezilligine artik tek bir tepki verebiliyorum; :haha:

Seneye seni bu halinle görmememk dileğiyle tatil matil yapma çalış süratlencenmi-top sürmeyimi öğrecen napcaksan yap.

Geri
Üst Alt