#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

Ne zaman uzaktan top füze gibi girer o zaman şansımız döner dedik..

Hakkaten öyle oldu artık Hamit çok daha rahat..

Emin olun goller arka arkaya gelecek..

hamit_gol_indir_direk_indir_full_hd_indir

:asd:

oldu be oh ben rahatladım valla :D

a9i7pcbq.jpg

286940-stock-photo-springen-kunst-eis-glaenzend-glas-kaputt.jpg

Dünden beri Hamit'e karşı içimde öyle bir sempati var ki anlatamam. :asd: Geldiği günden bu yana kanatta heder ettik adamı.Asıl mevkisinde oynamaya başlayınca faydalı olacağı izlenimi verdi nihayet.Devamı gelir inşAllah,zira iyi bir Hamit'e çok ihtiyacımız var.

SUPERSIN Hamit

Hamit adına da çok sevindim golüne. Devamının geliceğini düşünüyorum. Takım ortsahada etkili olunca Hamit de iyi oynuyor zaten.

hamit i kenara yapistirmassan faydali olur iste

Şaka gibisin. Sağ kanadı çok iyi kapattı Hamit Eboue'yle birlikte. İkinci yarı zaten çok geriye çekildik, etkili diyebileceğimiz bi oyuncu var mıydı? Takımın beyni Sneijder değil Selçuk zaten Sneijder üçüncü bölgeye yakın oynuyor. Geriye çekildiğimiz için hoca haklı olarak Sneijder'i çıkarttı. İkinci yarı zaten top gelmiyordu ön tarafa. Hamit bu takımın dün en verimli oynayan oyuncularındandı. Ayrıca 30 yaşında Hamit :) Nedir bu Hamit düşmanlığı hala anlamıyorum.

renktaş biz anlamıyoruz futboldan hatta uefa bile anlamıyor baksana maçın adamı hamit olmuş. bazı taraftarlar maçı nasıl izliyor çok merak ediyorum. hamit ve fatih terim bu yılın günah keçileri oldu malesef

vay vay vay.bu hamiti eleştirenler nerelerde ya.sallamaya başlamamışlar.biz bu adam ilerde topun bizde kalmasını sağlıyor olaya bu açıdan bakın.bu adamdan bir keita olmaz tarzı o değil,orjin olarak kanat oyuncusu değil ama aynı riera gibi mecburiyetten kanatta oynuyor derken herkes sallıyordu.şimdi bakıyorumda adam bir gol attı diye amma kapak takmış millete.nasıl koyduysa artık o şutu herkesin sesini kesmiş.millet gık diyemiyor.helal olsun vallahi adamsın adam.

(NOT:gün gelecek amrabatı da şimdi itin bir tarafına sokanlar onlarında sesi kesilecek.adım gibi eminim :D )

dün hamitin golünden önce maşallah hamit çok iyi oynuyor yazıyordumki bi kişi atlamış hamit çok kötü çıkar hoca şunu diyeni gördüm kimdi o itiraf etsin:b5:

amrabat a gelince dün iyiydi. inşallah düzelirde Galatasarayımız kazanır.

578296_443294029080195_103270003_n.jpg
:yenieek:

Neredeyse sezon bitecek herkes Hamit' in bu sezon direğin yardımı ile attığı tek golü konuşuyor.Emre' nin bjk'ye attığı süper gol bir gün bile konuşulmadı, ama ayın golü seçildi. Futbolcular arasında yapılan bu ayırımcılık son bulmalı.Unutmayın Emre' de bizim futbolcumuz, biraz destek moral verin. Schalke' nin Draksler' i varsa bizimde Emre' miz var, yeterki doğru kullanmasını bilelim, yerin dibine batırmayalım.

Arda; yorumlarına bazen denk geliyorum..

Cidden söylüyorum yönelebileceğin birçok spor dalı var .. Futbol sanki biraz seni aşıyor gibi..

Neredeyse sezon bitecek herkes Hamit' in bu sezon direğin yardımı ile attığı tek golü konuşuyor.Emre' nin bjk'ye attığı süper gol bir gün bile konuşulmadı, ama ayın golü seçildi. Futbolcular arasında yapılan bu ayırımcılık son bulmalı.Unutmayın Emre' de bizim futbolcumuz, biraz destek moral verin. Schalke' nin Draksler' i varsa bizimde Emre' miz var, yeterki doğru kullanmasını bilelim, yerin dibine batırmayalım.

Emre konusunda katılıyorum, ama Hamit gerçekten şanssızdı, direklerden yana konuşulması doğal.

Real maçlarında uzaktan şutlarına çok ihtiyacımız var. Uzaktan şut=ekstra gol. Mümkün olduğunda denemesi lazım.

yarıldım ahasdfsafasf

Adamın dibi.. :ayatollah:

Geri
Üst Alt