#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

Savunulacak biri değilsin artık. Olumlu düşünmek için çabalasamda seneye yapılaca kadroda yedekten yer edinirsin, profesyonelsin ya.

Hamit'in röportajları hep ders niteliğinde oluyor. Müthiş konuşuyor. Türkçe'yi biraz daha iyi konuşabilse neler anlatacak da.. :ayatollah:

Hamit'in röportajları hep ders niteliğinde oluyor. Müthiş konuşuyor. Türkçe'yi biraz daha iyi konuşabilse neler anlatacak da.. :ayatollah:

Birazcikta topuna yansisa..

Adam bitmis aga..

Umarim sezon sonu yollanir yada kontrati iyi bi duzenlenip yedegimiz olur..

Birazcikta topuna yansisa..

Adam bitmis aga..

Umarim sezon sonu yollanir yada kontrati iyi bi duzenlenip yedegimiz olur..

Böyle bir şey olacağını hiç düşünmüyorum. Bence de vasat bir sezon geçirdi. Ama ben hala kendisine güveniyorum. Maçlarda çok kızdığım zamanlar oluyor tabii ki.. :)

Böyle bir şey olacağını hiç düşünmüyorum. Bence de vasat bir sezon geçirdi. Ama ben hala kendisine güveniyorum. Maçlarda çok kızdığım zamanlar oluyor tabii ki.. :)

Yok reis ya, bu adam budur..

Muthis sutu var felan ama.. Hali sahaya abi cagririsin ya..

O Kivamda.. Inanilmaz Hantal..

ilk geldiği günden beri kanat oynayamayacağını bildiğim için kendisine kızmıyorum, böyle olmasınada şaşırmadım

Yok reis ya, bu adam budur..

Muthis sutu var felan ama.. Hali sahaya abi cagririsin ya..

O Kivamda.. Inanilmaz Hantal..

Haklısın, bakalım bir sezon öncesi kamp falan geçirsin. Bir defa daha görelim. Olmadı zaten Fatih hoca bu kadar sabır göstermez herhalde.. :)

Sag bek oynar diyen arkadaslar en son Hollandayla oynadigimiz milli maci izlesin.

[video=youtube;TO7WQJxEr1Y]https://www.youtube.com/watch?v=TO7WQJxEr1Y[/video]

Haklısın, bakalım bir sezon öncesi kamp falan geçirsin. Bir defa daha görelim. Olmadı zaten Fatih hoca bu kadar sabır göstermez herhalde.. :)

Umarim yaniltir reis ama ben Hamiti oldum olasi sevmemistim..

Ilk geldigindede fazla sevinmemistim..

Cunku bu adam bize gelene kadar hic bir sezon 20 mactan fazla oynamamisti..

Futbolcu oynamaya oynamaya biter, hele Hamit gibi oynaya oynaya kendini bulan kisi icin daha onemli bu durum..

Onun disinda hoca vallaha yeterince sabir gosterdi bile bence..

Bu sene çok fazla maç yapti Hamit, gereginden fazla.. Yektaya verilseydi keske o sans..

cok agirlasmis ya biraz hizli olsa sadece biraz ortaligin anasini aglatir NET

takımın el freni. tüm takımı yavaşlatıyor. senelerce almanyada oynadı ama bırak almanya ligini bizim lige göre bile çok yavaş düşünüyor ve oynuyor. yabancı sınırı yüzünden hamit gibi işe yaramaz oyunculara senelik 3 milyon euro veriyoruz. bu yabancı sınırı kalkmadıkça türk futbolu ilerleyemez bu kadar basit.

Drogba ve Sneijder'den sonra takımın en kariyerlisi fakat şampiyonlar liginde 3 5 maç hariç faydalı olamadı

Seneye, iyi bi yedek olur.

ben askerliği bitirdim geldim bu adama hala iyi olacak sabır diyenler bitmedi

Hamit'in eti butu bu kadar, kimse kendini kandırmasın..Ha belki seneye 7 topu direkten dönmezde 4 tanesi döner, maksimumu bu olur. Yazın kamp yese düzelir diye düşünenler fazla yormasın kendilerini..Seneye Cristiano Ronaldo'ya dönüşecek hali yok, eğer yine bu seneki gibi Fatih Terim'in torpili olmazsa seneye kulübeden dışarıya çıkamaz, çıkmamalı da zaten.İsteğim şu ki, Hamburg, Stuttgart gibi takımlar teklif yapsa keşke..Bir dolu para bayılıyoruz çünkü bu adama.

Hayal kirikligina ugratti camiayi. Amrabat ve bundan iyi kazik yedik. :trollface:

Hamit'in eti butu bu kadar, kimse kendini kandırmasın..Ha belki seneye 7 topu direkten dönmezde 4 tanesi döner, maksimumu bu olur. Yazın kamp yese düzelir diye düşünenler fazla yormasın kendilerini..Seneye Cristiano Ronaldo'ya dönüşecek hali yok, eğer yine bu seneki gibi Fatih Terim'in torpili olmazsa seneye kulübeden dışarıya çıkamaz, çıkmamalı da zaten.İsteğim şu ki, Hamburg, Stuttgart gibi takımlar teklif yapsa keşke..Bir dolu para bayılıyoruz çünkü bu adama.

Abi emin ol Hamit'in talibi olsa bile gelmezdi zaten. 30'una geldi artik, temiz 3 senelik kontrati var daha.

Abi emin ol Hamit'in talibi olsa bile gelmezdi zaten. 30'una geldi artik, temiz 3 senelik kontrati var daha.

Valla başımıza kalacak gibi gözüküyor. Uzaktan şut çekmekten başka herhangi bi ekstra yeteneği olmayan adama bir çuvalda para bayılıcaz her sene.Yanarım ki ona yanarım.

Valla başımıza kalacak gibi gözüküyor. Uzaktan şut çekmekten başka herhangi bi ekstra yeteneği olmayan adama bir çuvalda para bayılıcaz her sene.Yanarım ki ona yanarım.

Yabanci kontenjani olmasa kimse yüzüne bile bakmaz bunlarin. El mahkum, birsey yapar diye bekliyoruz. Beklemekten baska caremiz yok..

Geri
Üst Alt