#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

Çok büyük saygım var ama geçen sezon ki performansını devam ettirirsen ki bu hantallığı üzerinden atman çok zor Erman formayı kapar senden Hamit.

hamit gene hamittir schalke maçındaki golu unutamıyorum.

Önümüzdeki sene performansına en çok muhtaç olacağımız oyunculardan biri, yerli kalitesinin sınırlı olmasından dolayı, sağlıklı ve iyi bir sezon geçirir umarım.

Önümüzdeki sene performansına en çok muhtaç olacağımız oyunculardan biri, yerli kalitesinin sınırlı olmasından dolayı, sağlıklı ve iyi bir sezon geçirir umarım.

Evet, eğer kafasını kaldırıp dripling yapabilirse;

eğer topu aldığında eveleyip gevelemeden ya rakibe yada topu gerisin geriye defansa atmaz ise,

eğer,oyundan kopmayıp oyunu sürklase edip ,arkadaşlarına yardım edebilirse,

eğer en çok koşan oyuncuya ilaveten en çok dolu dolu koşup dolu dolu iş yapan oyuncu ibaresinide ekleyebilir ise CV'sine önümüzdeki sene hamit 11 oyuncusu olabilir.Ama bu şartlarda çok iyi vede çok pahalı bir yedek olarak tarihe geçecektir.

Şu ortamda yedek kalması mümkün olmayan 4 isimden biri ; Semih, Selçuk, Burak, Hamit.

İyi veya kötü olduğundan değil, TFF kuralları bunu gerektiriyor.

off u go brother

önümüzdeki sezon çok daha iyi olacağından eminim hamitin ve inşallah uzaktan daha çok goller atacak

Bu sene patlama yapabilir. Gecen sene herkes cok fazla seyler bekledi kendisinden,bunu hamitde biliyordu ve hic rahat oynamadi, maclarda bu saten beli oluyordu.

Bu sene kimse hamitden gecen seneki kadar beklemiyor, cogu taraftar ilk 11 bile yazmiyor ismini. Bence bu hamitin avantasi olabilir,ve rahat rahat oynar bu sene.

Sag bek yada Selcugun yaninda bile kulanabiliriz hamiti.

tff kurali yüzünden el mahkum bu sene hamite, takima zarar vermeden oynasa yeter. bu seneki hamit cok kötüydü genel anlamda

Bu sene Sneijder ile beraber patlama yapması olası olan futbolcu.

aslında hamit bu sene gayet iyi oynadı ancak şu direkten dönen topların yarısı gol olsaydı bugün insanlar hakkında farklı düşünecekti

Seneye son şansı yoksa durumu ikizinden beter olur.

Talip çıksa da satsak şu adamı hiç umudum yok

Kötüydü genel olarak ama bize kendini gösterdiği maçlarda oldu. Önemli olan bu potansiyali genele yaymak ve bunu önümüzdeki sezon bence gösterebilir. Ben güveniyorum Hamit'e.

f outta here

dün schalke maçının tekrarı vardı gerçekten harika bir gol atmış bu sezon devamı dileğiyle

Geri
Üst Alt