#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

Bu kadar saydirilacak bir zarari olmadi Hamit'in. Hem kapanan rakiplere karsi etkili olacak, hem de CL'de macin adami secilecek yerli oyuncu kayniyor da sanki Turk futbolu Hamit'i bu kadar elestirmissiniz.

Yabanci siniri varken, kadromuzda olmasi bizim icin avantajdir. Abartmayin bu kadar.

Bu kadar saydirilacak bir zarari olmadi Hamit'in. Hem kapanan rakiplere karsi etkili olacak, hem de CL'de macin adami secilecek yerli oyuncu kayniyor da sanki Turk futbolu Hamit'i bu kadar elestirmissiniz.

Yabanci siniri varken, kadromuzda olmasi bizim icin avantajdir. Abartmayin bu kadar.

50 macin 2sinde iyi oynamistir herhald

Yerine Aydin oynamaliydi diye de yazsana her Hamit elestirinden sonra. Biraz da guleriz.

heralde aydin oynamaliydi onu artik soylemiyorum bile

yani gulunc olan osuruktan cl macin adami seyini marifetmis gibi anlatmak. maci izlemesek inanacaktik bir an

heralde aydin oynamaliydi onu artik soylemiyorum bile

yani gulunc olan osuruktan cl macin adami seyini marifetmis gibi anlatmak. maci izlemesek inanacaktik bir an

Bunun ustune denecek bir sey yok zaten. David Silva hakkindaki yorumlarini ve dribling yapan kanat oyunculari hakkindaki saplantini bildigim icin daha fazla tartismak gereksiz bence.

Bacaklarinin arasindaki topu aramasa iyide o arama olayi hic olmuyor

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Bunun ustune denecek bir sey yok zaten. David Silva hakkindaki yorumlarini ve dribling yapan kanat oyunculari hakkindaki saplantini bildigim icin daha fazla tartismak gereksiz bence.

Evet kanat oyuncusu dribling yapacak arkadas. Sutu olmayan 2guard olurmu baskette? Bu da ayni mantik. Ayrica Silva hakkinda ne dedigimi kendim hatirlamazken senin hatirlaman da iyiymis hany

hamid asla kanat oyuncusu olamaz. göbekte oynar anca.

adam eksiltme özelliği yok denecek kadar az, ortaları çok iyi değil vs.

göbekte daha verimli oluyor.

Bu bünye 1 sene daha hücumun kanadında izlemeye dayanamaz hamiti:o

Bence bu yıl sağ bekde göreceğiz kendisini.

Bu sezon onun sezonu olabilir. Öyle hissediyorum. İnşallah haklı çıkarım.

Maalesef bel problemleri devam ediyor futbol hayatı tehlikede olabilir.

Ben Hamit'in iyi olacağını hiç sanmıyorum çok enkaz bir sezon geçirdi öyle de devam eder kadroya giremez

Hamit böyle değildi,bu sezon kendine gelirse çok fena katkı sağlar.

Aylarca Hamit nöbeti tuttum geçen sene,alındığında tarifsiz bir mutluluk yaşadım.

O beklentimizi bu sezon karşılar inşallah.

İnşallah bu sene yine el freni görevi yapmaz

Geri
Üst Alt