#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

Bel problemi anlasilan rahat birakmayacak bu sezon bir umut daha iyi seyler beklerim diyordum ama maalesef olmayacak gibi.

augsburga gehen du bitte

Kaka'yı bel problemi var diye almamıştık güya. Ne Hamitmiş ki, bel sakatlığına rağmen üzerine tonla para verip aldık.

altintop kardesler türk futbolunun halini özetliyor. 3 milyon aliyor su adam. yabanci kontenjani olmasa yedek diye alinmaz. real madrid'e nasil pazarladilarsa sunu hala sasiyorum. menajeri cok iyi

Fatih hoca Hamit'ten sol bek çıkartabilir o potansiyeli seziyorum :D

Mourinho'da oynatmıştı Hamit'i sol bek deneyelim bence, Hakan Balta'dan daha başarılı olacağı kesin.

Fatih hoca Hamit'ten sol bek çıkartabilir o potansiyeli seziyorum :D

Mourinho'da oynatmıştı Hamit'i sol bek deneyelim bence, Hakan Balta'dan daha başarılı olacağı kesin.

Tamamda sen Hamit'in git gel yapacağını temposunun onu kaldıracağına inanıyor musun ? :)

yaz kampının ilk dönemini kaçırması ve onu inanılmaz hantallaştıran belindeki sorunun yeniden ortaya çıkması onun sneye de bu sene gibi olmasını sağlayacaksa formasını engine teslim edebilir.

Kanka sana inanıyorum senden çok iyi bir sağ bek olacak :D

ahh ulan şikeciler elimizden adam kapmaya meraklsınız biliyoruz bunu niye kapmadınız ki ş.sizler sizi ömrünüzde ilk kez bir işe yaramış olacaktınız..

Sol bek yapsak nasıl olur acaba? :asd:

Zaten sağda oynatınca taç çizgisine yapışıp kalıyordu. Sol tarafta, topu sağına alıp rahat rahat oynar.

Topu çeker ortasını yapar, şutunu çeker.

Denenebilir bence.:D

Zaten normalde de sağ kanat oyuncusu yapılması yanlış Hamit'in. Süratli oyuncu olsa rakibini soluna, topu sağ ayağına alır; yardırır gider ama zaten hızlı değil. Solda daha iyi oynayabilir, ciddi söylüyorum.:)

Bu adam niye toparlayamadı bi türlü

Tapatalk ile gönderildi

Bu adamin toparlanmis hali nasilki? Millet bu adamdan Keita bekliyor.. Bu Hamit'ten bi caciki olmaz :)))))))))))

Tamamda sen Hamit'in git gel yapacağını temposunun onu kaldıracağına inanıyor musun ? :)

Hamit tempoyu kaldırır. Zira kondüsyonunda herhangi bir sorun yok. Samiyen'de on kişi kaldığımız maçı hatırla. Maç uzadıkça Hamit'in etkisi de arttı. Sorun, Hamit'in kaleye sırtı dönük oynayamaması. Eboue gibi bir sağ bekten bile şüphe duyduk zamanında. Nedeni de, hocanın kaleye sırtı dönük oynayamayan Eboue'yi ilk zamanlar ısrarla önde oynatma sevdasıydı. Adam sapıttı, oynayamadı. Arsenal'de de oynayamıyordu ve oradaki kariyerinin sonu oldu.

Hamit'ten sol bek çıkabilir veya çıkamaz, denemek gerek. Ancak Hamit'in Galatasaray kariyerinin en iyi topunu oynayacağı mevki sağ bektir.

Hamit'i bundan sonra ön alan'da hücum olarak kullanmamaliyiz. Kreatif desen degil, teknik desen o da degil. Sadece sut atacak diye ofans'ta kullanmak yanlis tercih. Bir sekilde takim'in defansif yönü icin planlanmali kendisi ve mümkünse daha fazlasi olmamali.

Geri
Üst Alt