#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

Hamit göbek sağ iç'te oynadığı sürece başarılı olur. Asıl bölgesi orası. Ligin ilk yarısı resmen kanatta çürüdü adam. Ama tabiki kendisinde de form düşüklüğü var, umarım kendine gelir.

Bu sene umarım sağ kanatta pas hataları yapmaz adam gibi orta açar.

Hamit'in sorunu maalesef ki tempo sorunu bence. 2-3 sene önce diriyken ağırlığını bir şekilde dengesi ile tolere edebiliyordu.Ancak şu an fiziki olarak da onu gerileten ve hasar bırakan sakatlıkları nedeniyle toparlaması hiç kolay değil.

Hasan Şaş'ın yıllar yılı başına bela olan bel problemini yaşıyor Hamit'de 2-3 senedir ve bu sakatlık kronik hal almış gibi onda. Keşke düzelse, 2008 yılında ki Hamit olabilse ve takıma katkı da bulunsa sağ-iç olarak ama şu an hele kanat oynarken çok sırıtıyor. Sahada tecrübesi ve aklı iyi ama topa hükmedemeyen bir Hamit oluyor.

Ka-Kazim ile beraber sag kanat rotasyonuna yeter de artarlar . Lakin sol acigimizin ust duzey olmasi sartoglu sart .

Bu sezon çok daha iyi bir Hamit izleyeceğimize eminim :yenieek:

emre, riera, amrabat, engin, erman idare edecek artık.

Sag taraf idare etsin de sol taraf da idare etmesin bence . Ikisinden birinde yabanci kontenjani kullanicaksak eger sag tarafin Turk oyunculari daha kaliteli bence sol tarafta cok kaliteli bir yabanci alinip Riera-Amrabat gonderilebilir . Emre kanatta oynadiginda rezil oluyor ortada oynamali bence . Erman ve Engin hem orta hem her iki kanatta oynasa da banko 11 oyuncusu olmamalilar bence . Bruma - Nani vs cok iyi olur .

bu senede hic beklentim yok amcadan

Koca bir yarıda tek bir olumlu hareketi dahi olmaz mı bir adamın yahu. Ayağına gelen her topu istisnasız ezdi.

malagaya versek bu dudayi alsak fena degil sanki en azindan korner atiyor

Daha iyi olacağına dair bir izlenime pek kapılamadım ne yazık ki

Bos bos dolasiyor bugün sahada.

Benim bu seneye dair hamitten bir beklentim yok.Başkandan beklentim çok;hamiti böyle dolandırmayıp yerine bir oyuncu alacağı için.

Sakatliktan cikti, yine düzgün kamp dönemi gecirmedi derken kötü performanslar devam ediyor. Hamit'in cok ekstra bir oyuncu oldugunu düsünmüyorum. 4-3-1-2'de Gökhan Inler isimize cok yarardi, seneye onu almaliyiz. Hamit bu sene hoca istemese de yedek oturur.

Dün ne dediysem geri alıyorum.

Bir ton para veriyoruz şu adama. :sad007:

Geri
Üst Alt