#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

Mükmemmel oynadın adamım biraz daha geçsin dahada iyi olacaksın. Bu 11'den adın silinmesin hiç.

Dünkü yorum bana mantıklı geldi,Hamit çok çizgide kalıyor,etkili olabilmesi için göbekte olması lazım,göbek de dolu,futbol da 11 kişiyle oynanıyor.

Özellikle büyük maçlarda ben Hamit'ten çok ümitliyim.

Hamit'ten ancak iyi bir yedek olur. Engin bu aralar eski formuna kavusiyor gibi. Eger eski formunu yakalarsa Hamit'in yerine banko oynar diye düsünüyorum.

hamit'den gördüğüm tek meziyet poposunu koyup top saklaması 2 yıldır mağlesef ne zaman toparlancak bende merak ediyorum.

Hamit bu saatten sonra oynasa oynasa sağ bekte oynar, kontenjan gereği. Aksi taktirde takımın hücumdaki el freni olmaya devam edecek.

Büyük maclarda iyi oynuyor. Mac mi seciyor aceba. Sampiyonlar Ligi maclarinda ve derbilerde cok hosuma gitti. Hele o Besiktas derbisinde 10 kisi kaldiktan sonra oyunu güzeldi :b5:

Dünkü maçta iyiydi.

Gayet iyi oynadı.Zaten bu başlıkta hep aynı kişiler,nasıl oynarsa oynasın aynı yorumları yapıyor.

Bu adamin sözlesmesinde özel bir madde mi var her mac ilk 11 oynayacak diye...

Hamiti severim ama Oyunu Yavaşlatması ve arkasını dönüp top saklamasından sıkıldım.. :/

Geri
Üst Alt