#5 Hamit Altıntop

Türk olduğun için taraftar sabır gösteriyor. Yabancı olsaydın şimdiye kadar çoktan küfürleri yemiştin.

hamit belli bir dakika geçtikten sonra açılıyor 60 dan sonrası dikkat edin paso top saklamaya başlıyor uğraştırıyor rakibi..

Bunda bel probleminin etkili olduğunu düşünüyorum ben açıkçası. İlk başlarda sistem kilitli oluyor daha sonra yavaş yavaş açılıyor ve ağırlığı üzerinden atmaya başlıyor.

2.yarı gayet iyiydi.ilk yarıda takım zaten kötüydü.alışkanlık haline getirmişsiniz eleştirmeyi.selçuk daha kötüydü bugun

Ikinci yarinin ilk 10 dakikasinda bir iki normal pas atti diye bunu yazman oldukca dusundurucu. Galatasaray kalibresindeki her oyuncunun en az yapmasi gereken seyler onlar. Zaten o 10 dakikadan sonra kayboldu ortaliktan. Avantaji, sayesinde top kaybetmemis olduk geriye kalan dakikalarda.

Engin büyük mallik yapmazsa formayi kapar diye düsünüyorum. Engin daha dinamik, daha yetenekli.

Galatasaray büyük takim. E Hamit gibi yedegi de olmali bence.

Hamit oynamak istiyorsa cok daha fazlasini vermeli. Bu yeterli degil

Top kayplarını biraz daha azaltsa çok rahatlarız.Bazen öyle toplar kapıyor, öyle çalımlar atıyor, öyle paslar gönderiyor ki Selçuk sanıyorum.Saç olarakta benziyor zaten.:D

Hamit hic bir zaman sag kanat olarak futbola devam edemez .. Bildigin ceset adam gecemiyor .. birde cok agir kaliyor

Engin eski performansına ulaşırsa formayı alır Hamit'ten.Ayrıca ben Emre Çolak'ın da 4-3-1-2'nin üçlüsünden biri olabileceğini düşünüyorum.

İlk yarı rezaletti, ikinci yarı oynadığını çıktığında anladım. Yaz kampının en büyük hayal kırıklığı. Biz toparlasın diye beklerken, o daha da gerilemiş, hem fizik olarak hem kafa olarak. Toparlar inş ama belkide onun bu formsuzluğu sayesinde Ceyhun'u kazanırız, her şerde bir hayır vardır hesabı :)

Hamit yerine Engin i, Balta yerine de Erman ı neden denemeyiz hiç anlam veremiyorum..En azından bi görmek lazıım..

Hamit yerine Engin i, Balta yerine de Erman ı neden denemeyiz hiç anlam veremiyorum..En azından bi görmek lazıım..

Erman sol bek olmayacağı çok açık. Ne gibi defansif meziyetlerini gördün de sol bekte görmek istiyorsun. Bir devşirme sol bek daha mı görmek istiyorsunuz ? Hoca belliki memnun kalmadı. Olimpija Ljubljana U19 takımına karşı oynattı demekki fazla beğenmedi sol bekte.

Erman sol bek olmayacağı çok açık. Ne gibi defansif meziyetlerini gördün de sol bekte görmek istiyorsun. Bir devşirme sol bek daha mı görmek istiyorsunuz ? Hoca belliki memnun kalmadı. Olimpija Ljubljana U19 takımına karşı oynattı demekki fazla beğenmedi sol bekte.

Hakan dan ne kadar kötü olabilir ki?

Hakan dan ne kadar kötü olabilir ki?

Sorun Hakan'dan ne kadar kötü olabilitesi yada az biraz iyi olması değil. Bize gerçek sol bek lazım. Devşirme ile olmuyor bu işler. Ayrıca Erman kariyeri boyunca ofansif oynamış bir oyuncu, Engin kadar defansa yardım eden bir yapısı yok.

Mendes'ten sonra dünyanin en iyi menajerine sahip.

Su adam fenerde olsa ne guler eglenirdik he.

Geri
Üst Alt